neye taktığını bilmemesine takmıştır belki :ehe olabilir
-YARINIYOK- Üye haltie' Alıntı: neye taktığını bilmemesine takmıştır belki Genişletmek için tıkla ... olabilir
Godfather Üye Mehmet' Alıntı: Akşam nereye kayboldun ulen Genişletmek için tıkla ... Benmi Ne zaman nerede
haltie Üye Konu Sahibi GoDFaTHeR' Alıntı: Halit abim takıntım var benim Genişletmek için tıkla ... anlay tavrum derdini Mehmet' Alıntı: Halit uyan hasta geldi Genişletmek için tıkla ... abi hafta sonları çalşmam ama neyse artık hasan tanıdık naber abi Mehmet' Alıntı: Akşam nereye kayboldun ulen Genişletmek için tıkla ... ben mi? -YARINIYOK-' Alıntı: hasta kim hasta Genişletmek için tıkla ... herkes hasta
GoDFaTHeR' Alıntı: Halit abim takıntım var benim Genişletmek için tıkla ... anlay tavrum derdini Mehmet' Alıntı: Halit uyan hasta geldi Genişletmek için tıkla ... abi hafta sonları çalşmam ama neyse artık hasan tanıdık naber abi Mehmet' Alıntı: Akşam nereye kayboldun ulen Genişletmek için tıkla ... ben mi? -YARINIYOK-' Alıntı: hasta kim hasta Genişletmek için tıkla ... herkes hasta
Mehmet Emekli Yönetici Hasan hasta ben Hasana dedim Halit nereye kayboldun diye telefonda mesajlaşıyordukta
haltie Üye Konu Sahibi Mehmet' Alıntı: Hasan hasta ben Hasana dedim Halit nereye kayboldun diye telefonda mesajlaşıyordukta Genişletmek için tıkla ... hee tamam abi hasan telefonu çaldırtıktn sonra bir şey oldu ona onu tedavi edicez ama abi lafı dinlemiyor hiç
Mehmet' Alıntı: Hasan hasta ben Hasana dedim Halit nereye kayboldun diye telefonda mesajlaşıyordukta Genişletmek için tıkla ... hee tamam abi hasan telefonu çaldırtıktn sonra bir şey oldu ona onu tedavi edicez ama abi lafı dinlemiyor hiç