ben takıntılı mıyım?-takıntılılar kulubü

Sponsorlu Bağlantılar

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Sırf iki kolum simetrik olsun diye birine saat birine bileklik takıyorum acil..Kurtar beni Haltiee.

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
ama bende yapıyorum onu:blink:

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Hadi ya seni kim tedavi etcek :D

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
ben hasta değilmişim gibi yapıyorum :D

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
:D:D Taklitçi :D

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
:ehe

ebuş...

ebuş...

Üye
tamaamm benimde bir(yada bir çok) takıntım var :( uyuyacağım zaman yastık kılıfının desenleri ters olamicak mesela kalp varsa kendime doğru çeviririm aynı şey yorgan kılıfı içinde geçerli iki saat onları ayyarlarım tam düz olduklarına emin olunca içim rahat uyurum :(

ve cüzdana para koyarken boyutu büyük olanlar arkaya küçükler öne ve her birinin desenleri üzerindeki resimler aynı yere bakmalı :off:yoksa olmaz neden bilmiyorum ama olmaz işteeee:off:

sınıfta oturduğum sıranın üstünde yazılar yazmicak 2 gün okula gitmiyorum o güzelim sıra kara tahta ollmuş silene temizleyene kadar canım cıkıyo ya :off:

elimin biyeri çizilse diğer elimede aynısını kendim yaparım evde kedi var çizip duruyozaten uffff

evde prizde hiç bir şey lazım olmadıkça takılı n duramaz o ney öyle ya kablolar her erden sarkıyo:off:OHH İÇİMİ DÖKTÜM :islik

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
:kop2: süper takıntılar şu para takıntısı bende de var sen diyince farkettim :D ayıca çerez yerken leblebileri ayırıyorum :hmmm

ebuş...

ebuş...

Üye
walla daha neler yokki hatırladıkça eklerim artık :D

--------------- Ekleme ---------------

:kop2: süper takıntılar şu para takıntısı bende de var sen diyince farkettim :D ayıca çerez yerken leblebileri ayırıyorum :hmmm

ben artık o leblebileri ayırmaktan bıktım babama özel olarak tembih etmeye başladım çerezin içinde leblebinin l si olmayacakkkkk diye artık o sorunu kökten cözdüm :evet: leblebi olmayınca ayıramıyorum :D

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
dimi o leblebiler bozuyor her şeyi :s yemeğin tadına bakmadan tuz atıyorum arada :D

ebuş...

ebuş...

Üye
içmeyecek olsam bile ki çoğu zaman hiç içmem masada tam önümde su dolu bir bardak bulunmalı...bulunmadığı zaman anneme derim nerde benim suyum olmadı sesimi çıkartmadan kalkarım kendim doldurur koyarım önüme ama içmem :hmmm

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm

yanyana yürürken insanları soluma alıyorum hep :hmmm

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
senin ki benden kara:ehe

Burak

Üye
O SARKILARIN SANA İYİ GELMESİ GEREKİRDİ :D DEMEKKİ TES ETKİ YAPTI :D :hmmm

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
vayy burak kardeş :ehe nerelerdesin ya şarkıları verdin gittin bunalımdan çıkamadım :d:

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
ben geldim doktor :D

bir ara tüm takıntılarımı anlatırım ve nasıl kurtulduğumu da:ehe

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
sana küsüz :dry:

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-