ben takıntılı mıyım?-takıntılılar kulubü

Sponsorlu Bağlantılar

Anıl Umut

Emekli Yönetici
:hmmm

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
:bye:

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
:bye2::bye2::bye2:----:bye2:----------:bye2:----------:bye2:---:bye2::bye2::bye2:---:bye2::bye2:-------------:bye2:
:bye2:--------------:bye2:------------:bye2:-------:bye2:----:bye2:--------------:bye2:---:bye2:--------:bye2::bye2:
:bye2::bye2::bye2:---:bye2:--------------:bye2:----:bye2:-----:bye2::bye2::bye2:----:bye2:-----:bye2:----:bye2:----:bye2:
:bye2:-------------:bye2:----------------:bye2:-:bye2:------:bye2:---------------:bye2:---:bye2:----:bye2:-:bye2:-:bye2:
:bye2::bye2::bye2:--:bye2::bye2::bye2:--------:bye2:----------:bye2::bye2::bye2:-----:bye2::bye2:-----:bye2:-----------:bye2:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Bu Nadide'nin mesajlarına taktım arkadaş..:hmmm

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
niye

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
nadide nasıl yapıyon sen bunu :D

:D :D
:D:D :D :D

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
:bye2::bye2::bye2:----:bye2:----------:bye2:----------:bye2:---:bye2::bye2::bye2:---:bye2::bye2:-------------:bye2:[/COLOR]
:bye2:--------------:bye2:------------:bye2:-------:bye2:----:bye2:--------------:bye2:---:bye2:--------:bye2::bye2:
:bye2::bye2::bye2:---:bye2:--------------:bye2:----:bye2:-----:bye2::bye2::bye2:----:bye2:-----:bye2:----:bye2:----:bye2:
:bye2:-------------:bye2:----------------:bye2:-:bye2:------:bye2:---------------:bye2:---:bye2:----:bye2:-:bye2:-:bye2:
:bye2::bye2::bye2:--:bye2::bye2::bye2:--------:bye2:----------:bye2::bye2::bye2:-----:bye2::bye2:-----:bye2:-----------:bye2:

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
halit açığa çıkarttın yahu :D
(ç)alıntı olmaz o :ehe

öylesine anıl umut

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Tamam:)

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
nadideye he de geç anıl

çözecem onu nadide :d:

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
halit tek yapman gereken boşluk space tuşunu kullanmak yerin- çizgiyi kullan sonra ctrl a yap rengi beyaz yap olay budur:):oke:

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
uğraşamam :d:

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
sana da iyilik yaramıyor hem çözecem diyorsun :)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Takıntılılara yardımcı olacak asistan artık yok..

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Takıntılı yoktu ki zaten . :ehe

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Ben vardım:hmmm

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Sen bu konuya çok nadir yazardın yaw .
Paso , halitle , nadide yazardı . Karşılıklı oyun . :ehe

Onur Saka

Onur Saka

Üye
Kelimelerimin Baş Harfıni Büyük Yazma Gibi Bir Takıntılıgım Var.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Çok yanlış . Kınıyorum seni ? :ehe

Üst Alt