-Emre Üye CABBAR' Alıntı: Üçüncü çoğul Ben Sen O Biz Siz Onlar Onlar kim la Genişletmek için tıkla ... Onlar işte olayı görseydin keşke
CABBAR' Alıntı: Üçüncü çoğul Ben Sen O Biz Siz Onlar Onlar kim la Genişletmek için tıkla ... Onlar işte olayı görseydin keşke
Akıncı Üye Symbian Pro' Alıntı: lütfen ayrım yapmayın onlar diye bu forum biz siz onlar değil sadece Biz olmalı Genişletmek için tıkla ... Şimdi birleştirici üye olmuşsun
Symbian Pro' Alıntı: lütfen ayrım yapmayın onlar diye bu forum biz siz onlar değil sadece Biz olmalı Genişletmek için tıkla ... Şimdi birleştirici üye olmuşsun
x-scarface Üye Konu Sahibi Symbian Pro' Alıntı: lütfen ayrım yapmayın onlar diye bu forum biz siz onlar değil sadece Biz olmalı Genişletmek için tıkla ... Ne münesabet dostum tanımadığım adamla neden biz olayım.
Symbian Pro' Alıntı: lütfen ayrım yapmayın onlar diye bu forum biz siz onlar değil sadece Biz olmalı Genişletmek için tıkla ... Ne münesabet dostum tanımadığım adamla neden biz olayım.
Akıncı Üye Oğuzhan' Alıntı: Saglam mod yavru gariban Genişletmek için tıkla ... biyninin ayarları ile oynama