Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben suan c6 cfw kullanıyorum fkt orjinal e dönmek için yardım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
errant67
Üye
Konu Sahibi
ben suan c6 cfw kullanıyorum fkt orjinal e dönmek için yardım
nokia x6 16gb kullanıyorum orjinal e dönecem bide direk hack li orjinal bulunabilir mi??
yukarıda linkini verdiğim orjinal x6 üzerine yapılmış hackli ve gerekli modlar yapılmış bir cfw'dir.
Değiştirilme yapılmamış, hacksiz,orjinal fw indirmek için navifirm programını kullanın. forumda anlatımı var.
fnldstntn
Üye
1. adim telefonunun orijinal dosyalarını navifirm ile bilgisayarına indiriyorsun...
2. adım http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...ack-yapin-installserver-exe-s60v5-387402.html Bu konudan installserve.exe. yi indir...
3. adım googleden nokia fw editor 0.7 betayı indir...
4. adım nfe 0.7 aç ve open e bas... çıkan pencerede indirdigin dosyalardan rofs2 yi sec ve programdan exart de...
5.adım instalserve.exe yi kopyala nfe 0.7 nin klasorune gir sonra rofs2/sys/bin klasorunun içine yapiştir ve programa geçerek repack de ve artık h@cklı formatlanabilir orijinal fw hazır...gereken dosya nfe 0.7 nin klasorune cıkacak isminin basındakı fazlalıkları sıl ve orijinalinin üzerine kopyala ...
5. adım flashla ve artık hazır hayırlı ugurlu olsun...
1. adim telefonunun orijinal dosyalarını navifirm ile bilgisayarına indiriyorsun...
2. adım http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...ack-yapin-installserver-exe-s60v5-387402.html Bu konudan installserve.exe. yi indir...
3. adım googleden nokia fw editor 0.7 betayı indir...
4. adım nfe 0.7 aç ve open e bas... çıkan pencerede indirdigin dosyalardan rofs2 yi sec ve programdan exart de...
5.adım instalserve.exe yi kopyala nfe 0.7 nin klasorune gir sonra rofs2/sys/bin klasorunun içine yapiştir ve programa geçerek repack de ve artık h@cklı formatlanabilir orijinal fw hazır...gereken dosya nfe 0.7 nin klasorune cıkacak isminin basındakı fazlalıkları sıl ve orijinalinin üzerine kopyala ...
5. adım flashla ve artık hazır hayırlı ugurlu olsun...