Ben neymişim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ia.phlvn

Üye
    Konu Sahibi
Ben neymişim..
Selamlar bütün herkese;

Kendim hakkında birşeyler karalamak çok zor geliyor bana ama sizlerle kaynaşmamda yararlı olacağını düşünüyorum.

Ben bu serüvene 94 yılının Mart ayında başlamışım. Öyle ama kimliğimde haziran diye geçiyor. Ne diyelim sağlık olsun. Burçlara inanırmısınız bilmem ama balık burcuyum. Şahsen ben inanmıyorum fakat olduğunu biliyorum.

Daha el kadarken durmamışım oraya buraya koşturmuş durmuşum. Ee cazasınıda çekmişiz.
Babam bendeki cevheri anlamış olsa gerekki hemen okula yazdırdı. Fazlasıyla utangaç olduğum bu dönemde çok hızlı arkadaşlar edindim nasıl olduğunu bilmeden. Hatta abilerimin arkadaşlarıyla arkadaşlık yapıyordum. O zamanlar bile gözüm yükseklerdeymiş
1. sınıf 2.sınıfı kovalarken babam eve bilgisayar almıştı. Aslında asıl sahibi en büyük abimdi. Meraklı gözlerle uzaktan incelerken bilgisayarı, yediğim kurabiyenin tadını hala unutmadım Biz 3 erkek kardeşiz. Abilerim yokken bende biraz kurcalar oyun falan oynardım. Merakım ve hayal gücümün yardımıyla ütopik düşüncelere dalardım.
2006 yılında internetle tanıştım. Aslında çok öncelerden de tecrübeler edinmiştim ama eve internet hattını yeni bağlatmıştık. Bu dönemde bilgisayarla daha çok haşırneşir olmaya başlamıştım. Çevremdekiler bilgisayarla ilgili konularda bana danışır olmuştu.
Sonraları oks de iç güveysinden hallicenin azıcık üzerinde bir puan alarak anadolu lisesine 3.sıradan yerleşmeyi başardım. Yükseltiğim başarı grafiğindeki çıtaları burada tek tek kırdım. Derslerle aramda şiddetli bi geçimsizlik varmış meğer, lise 2′ye geçince anladım bunu. Oturup çalışayım derken okul bitti. Ehh işte dedirten bir ortalama ile mezun oldum. Şuan biryerlere yerleşme telaşı içerisinde sıradan, adamın biriyim.

Hakkımda diğer >
Fiziksel özellikleri ?
Bu sene katıldığı polislik mülakatlarında polis memurunun ölçümlerine göre boyu 1.73 kilosu ise 70. Bunların dışında kahverengi gözlü ve biraz sertçe düz saçları var.
Kimyasal özellikleri ?
Biraz duygusal olduğu söylenebilir. Fazla sesi çıkmaz, ne kadar sinirli olsada içine kapanık, sabırlı bir tiptir. En iyi yaptığı şey kendini kandırmaktır. Boş zamanlarında web & grafik tasarımlarıyla uğraşıp kendini geliştirmeye çalışır. Sadeliği kendine öncelik olarak adamış olup çokca sıcak kanlıdır. Hayatında bulunduğu konuma çokca şükür eden kendi halinde bir çay severdir.

Tepkiler: FatoŞ
tam benliksin sadece sabırlı olman hariç

Tepkiler: ia.phlvn
tanıştığımıza memnun oldum

Demleme mi,poşet mi

Bende balık burcuyum duygusalmıyım bilmiyorum ama 30'dan fazla şiirim var çay ise ağrı kesicimdir içmezsem aşırı derecede baş ağrım oluyor

ia.phlvn

Üye
    Konu Sahibi
tanıştığımıza memnun oldum
Teşekkürler
Demleme mi,poşet mi
Sallama adam sallama çay içer
çay severim diyen birine sorulacak soru mu bu şimdi

Bende balık burcuyum duygusalmıyım bilmiyorum ama 30'dan fazla şiirim var çay ise ağrı kesicimdir içmezsem aşırı derecede baş ağrım oluyor

Ben o kadar da tiryaki değilm ama olmassa olmazım

ismail

Üye
memnun oldum dostum bende 93 aralık doğumluyum ama 94 ocak yazar
Fazla fark yok zaten

çay severim diyen birine sorulacak soru mu bu şimdi
Rize'nin güzel çayından,ne olduğu belirsiz çaylarada kaldık zaten
En son 15-17 yıl önce gitmiştim zaten hayal meyal hatırlıyorum ama bir çuval dolusu çay getirmiştik dönerken

- - - Eklendi - - -

Sallama adam sallama çay içer

Önceki yıllar çok içerdim çay ama öyle olunca dişlerimi 6ay da bir beyazlatmaya dişçinin kapısına yapışıyordum

ia.phlvn

Üye
    Konu Sahibi

dişlerin çok hassas galiba

- - - Eklendi - - -

Dershanede bi öğretmenim Rizeli sürekli mübarek belde der. Coğrafyacı bide tüm örnekler rizeden geliyor Gezip görmek lazım oraları.

dişlerin çok hassas galiba

- - - Eklendi - - -

Dershanede bi öğretmenim Rizeli sürekli mübarek belde der. Coğrafyacı bide tüm örnekler rizeden geliyor Gezip görmek lazım oraları.

Beyaz kalması makbuldur
Yıllardır gidemiyorum zaten memleketime:/

memnun oldum yalnız kimyasal olmamış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...