Esta'ğfurullah Kardeşim. Cidden harika abim :züü: Başka şiirlerin de var mı ?
MasteLaa Üye TheM-CK' Alıntı: Esta'ğfurullah Kardeşim. Genişletmek için tıkla ... Cidden harika abim Başka şiirlerin de var mı ?
TheM-CK' Alıntı: Esta'ğfurullah Kardeşim. Genişletmek için tıkla ... Cidden harika abim Başka şiirlerin de var mı ?
-efşan Üye Konu Sahibi MasteLaa' Alıntı: Cidden harika abim Başka şiirlerin de var mı ? Genişletmek için tıkla ... Burası benim şiirlerim ile dolu Kardeşim. Sağolasın. - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: Abi sen bunları tek bir kitapta toplasana. Genişletmek için tıkla ... O kadar olamadık sanırım Kardeşim. Sağolasın güzel düşüncen için.
MasteLaa' Alıntı: Cidden harika abim Başka şiirlerin de var mı ? Genişletmek için tıkla ... Burası benim şiirlerim ile dolu Kardeşim. Sağolasın. - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: Abi sen bunları tek bir kitapta toplasana. Genişletmek için tıkla ... O kadar olamadık sanırım Kardeşim. Sağolasın güzel düşüncen için.
codblackops2 Üye TheM-CK' Alıntı: Burası benim şiirlerim ile dolu Kardeşim. Sağolasın. - - - Eklendi - - - O kadar olamadık sanırım Kardeşim. Sağolasın güzel düşüncen için. Genişletmek için tıkla ... İnşallah ilerde o da olur
TheM-CK' Alıntı: Burası benim şiirlerim ile dolu Kardeşim. Sağolasın. - - - Eklendi - - - O kadar olamadık sanırım Kardeşim. Sağolasın güzel düşüncen için. Genişletmek için tıkla ... İnşallah ilerde o da olur