:d:d:d
Uzmandede Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Hoşgeldin, nickin çok hoşuma gitti Genişletmek için tıkla ... Tam sana göre Hoşgeldin
TuRkiShCowboy' Alıntı: Hoşgeldin, nickin çok hoşuma gitti Genişletmek için tıkla ... Tam sana göre Hoşgeldin
Salih Baba™ Üye Hoşgeldin bu sefer güzel nick bulmuşsun... Marvel felan onlar kötü oluyor ama bu güzel....
♥♣♠kumarbaz♥♣♠ Üye cümleten hosbulduk arkadaslar ne marvılınden bahsedıyorsunuz --------------- Ekleme --------------- varmı poker oynıyacak masayı kuruyorum gelın hadı --------------- Ekleme --------------- TuRkiShCowboy' Alıntı: Hoşgeldin, nickin çok hoşuma gitti Genişletmek için tıkla ... saol senın nıkte guzel adamım
cümleten hosbulduk arkadaslar ne marvılınden bahsedıyorsunuz --------------- Ekleme --------------- varmı poker oynıyacak masayı kuruyorum gelın hadı --------------- Ekleme --------------- TuRkiShCowboy' Alıntı: Hoşgeldin, nickin çok hoşuma gitti Genişletmek için tıkla ... saol senın nıkte guzel adamım
'Davut Üye Hoşgeldin ... Ben geleyim Pokere... Pasoport,Uçak parasını biriktirmek filan derken 1-2 Ayı alır yanlız...
Hoşgeldin ... Ben geleyim Pokere... Pasoport,Uçak parasını biriktirmek filan derken 1-2 Ayı alır yanlız...