ben geldiiiiiiiiiiiiiim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
chadashh

chadashh

Üye
ya 10 dakikadır bu mesaja bakakalmışım dondun kaldım ya
nası ya Allah Allah.

Allah rahmet eylesin ya çok iyi bi arkadaştı. Forumdaki sayısız kişi onun yaptığı temaları kullandı

ya ne zaman nerede nasıl oldu biliyosan anlatırmısın Cihan. yada bilen biri anlatsın.

ya çok kötü oldum ben şimdi ya
Allah Allah ya.
:utan:utan:utan:utan:utan:utan:utan

trafik kazasında hayatını kaybetmiş kardeşim.. Bu acı haberi de onun çok yakın bi arkadaşı söledi bizlere.. Hep maxicep e üye ol dermiş.. Mekanı cennet olsun..:(:(:(

paratoner

Üye
***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
hoşgeldin dostum ama beni tanımazsın sanırım ;)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
böyle bi şeyi sana söylemek istemezdim ama KimyageR kardeşimizi kaybettik..:(:(:(:(...Nur içinde yatsın...:(:(:(:(

Bu bilgi kesin değil. Onuda söyliyeyim. Neyse bu konuyla ilgili daha konuşmayacam ama ortada bir olayların döndüğünü biliyoruz.

Neyse Selman Abi Hoşgeldin, Halit sende hoşgeldin. ;)

hurcan

hurcan

Üye
hoş geldiniz arkadaşlar
özellikle chawraşın dönüşüne çok sevindim

hacker_akbal

hacker_akbal

Üye
halit kardeşim hoşgeldin ;)

hacker_akbal

hacker_akbal

Üye
Dostum van_hoijdonk arkadaşıma kimyager ile ilgili sordum...

kardeşim yok ben o manada o smile ları göndermedim ben de bilmiyorum ne oluyor paylaş manasında yanlış anlaşılmış düzelteyim ;)

POWER

POWER

Üye
kardeşim yok ben o manada o smile ları göndermedim ben de bilmiyorum ne oluyor paylaş manasında yanlış anlaşılmış düzelteyim ;)
Peki dostum o.k?
Ama gerçekten ortada bizim bilmediğimiz bişi war?
Sitede bu konu hakkında bi bilgisi olan warsa paylaşsın...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Evet bilmediğiniz şeyler var. Bizim bildiğimiz ama bu konuyla ilgili konuşma yapılmayacaktır kimse tarafından.

Öldü bilenler Kimyager için dua etsin ama ben hiçbirşey demiyorum onun için. Neyse bu konuda başka cevap vermeyeceğim.

Bildiklerimiz var ama burada söylemeye gerek yoktur. İnanmayanlar farklı forumları araştırıp kimin öldüğünü kimin ölmediğini bulabilirler. ;)

Yeter bu kadar açıklama... :box

POWER

POWER

Üye
Evet bilmediğiniz şeyler var. Bizim bildiğimiz ama bu konuyla ilgili konuşma yapılmayacaktır kimse tarafından.

Öldü bilenler Kimyager için dua etsin ama ben hiçbirşey demiyorum onun için. Neyse bu konuda başka cevap vermeyeceğim.

Bildiklerimiz var ama burada söylemeye gerek yoktur. İnanmayanlar farklı forumları araştırıp kimin öldüğünü kimin ölmediğini bulabilirler. ;)

Ne demek istediğini anladım dostum...

sublieutenant

sublieutenant

Üye

önemli değil van_hoijdonk biz öldü biliyoruz sadece, isteyen istediğini yapar,özel hayata karışamayız,bir film gibi yani...:lol:lol

SelmanTE

SelmanTE

Üye
    Konu Sahibi
hoşbulduk arkadaşlar çok ilgilisiniz tşk ederim :oku
bura benim topiğim la tartışmayın burada :D :D

hacker_akbal

hacker_akbal

Üye

;);)

UndeRqRo.uNd

Üye
van_hoijdonk haklı , kimyager konusu muallakta bir mesele.

Her şekilde bizimle birlikte olan ve olmak isteyen herkesle beraberiz önemli olan bu.

Nega bulmuş parayı derken ?

SelmanTE

SelmanTE

Üye
    Konu Sahibi
ya site yi çok beqendik manasında diyorum abi
hani birisi araba yenileyince ne denir buldun parayı dimi kerata seni! derler ya abi
o manada...

_KyRa_

_KyRa_

Üye
hatırladım seni hatırladım :spr

ya bide bizim k700 teması yapan bi arkadaş vardı
böle şipşirin bi kız çocuğu vardı avatarında
hatırlayanlar olucaktır muhakkak. hatta o zamanlarda ayın üyesi seçilmişti
neydi adı ve hala duruyormu..... :bilmm
kimyager yaa duruyodur belki :bilmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt