آنکارا;1691502' Alıntı:
3G nedir allah askina?
iranda boyle bisey yok.ancak ben uyduda reklamlarda gormusum.
çok üstün ileri teknoloji cep telefonu aynı zamanda cep bilgisayarı ıphone 3g ama eğer sadece 3g nedemek diye soruyorsan bir tür ileri düzey iletişim teknolojisidir. bu teknoloji sayesinde görüntülü arama yapabilir internette çok daha hızlı sörf yapabilirsin telefonunda internet üzerinden anten ve tv özelliği olmaksızın televizyon izleyebilirsin modemleri sayesinde dizüstü bilgisayarından 3g kapsama alanında wifi bağlantısı olmaksızın internete girebilirsin 3g kameralar sayesinde (mesela gözz) evini telefonundan izleyebilirsin Türkiye de bu teknolojiye yeni geçmiştir.
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşlar burdaki çoğu arkadasımın yardımıyla Vodafone'den kontratsız iphone 3g 8 gb aldım. Saat 14:00-14:30 arası gelir dediler. İşlemleri eniste beye yaptırdığımdan fiyatı hakkında pek bilgim yok. 3GS Neden almadın derseniz kamera ile işi olan birisi değilimdir. Hız da önemli değil sonucta ikisi de açıyor. vs vs. Bana Önerdiğiniz uygulamalar var mı? Hepiniz iphone'un uzun zamandır bilgili kullanıcılarısınız. Şimdiden teşekkür ediyorum. Saygılar.
arkadaşım öncelikle ıphone kardeşliğine hoşgeldin benim sana önerdiğim önce jailbreak yapman tabi iphone u bilgisayar olarak kullanma niyetin varsa bu işlemi yaptıktan sonra bazı jailbreak programlarınıda kurman gerek sitemizde mevcut bunlar. güzel kaliteli oyuna örnek olarak sims3,simcity,NFS undercower,fifa2010 gibi oyunları öneriyorum program söyle dersen apple store dan ücretsiz olarak indirebileceğin bir takım radyoları, iHürriyet,facebook,ntvmsnbc,google,tunewiki,mini piano, guitar le ,(eğer istanbulluysan)deniz otobusu,eczahane,yahoo messenger,ebuddy,skype... gibi programları önerebilirim şahsen kullanıyorum

sitemizin ıphone 3g oyun uygulama tema sayfasında çogunu ve daha fazlasını jailbreak işleminin ayrıntılarını rahatlıkla bulabilirsin.