çok pahalı hem özllikleri ii değil parasına göre ama p almayı düşündüm ancak pnin pili 1350likmiş
ozellikleri p'den iyiS 2 daha iyi bi de Jely Bean güncellemesi geldi mi dadından yenmez.
aynen gardaş 
s2 herzaman daha iyidir . Zaten samsungun bütün telefonları her cebe uygun ve kalitelidirs2 al gardaş hala samsungun çıkarmayı düşündüğü güncellemeleri alacağı konuşuluyor kaç yıllık tel kalitesini sen düşün ve rom olaylarına falanda girerim dersen hiç düşünme montunu al çık....

Almanya da 250€.yani p'den ucuzozellikleri p'den iyi
Bi ara mediamarkt ta 259€'diLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbak burada yazıo kerim almanyada 379€.muş. hem ben s2den vazgeçtim galaksi ace 2-sony xperia p-huawei ascend p1 ve lg optimus 3d max arasında karşılaştırma yapacağım
ascend p1de 337€.3dmax bilmiyorum ama tavsiye etmem.o zaman p kaliyo.xperia p
şimdi değil zaten yazın alcam belki daha iyi telefonlar çıkarBi ara mediamarkt ta 259€'diascend p1de 337€.3dmax bilmiyorum ama tavsiye etmem.o zaman p kaliyo.xperia p
![]()
Bi ara mediamarkt ta 259€'diascend p1de 337€.3dmax bilmiyorum ama tavsiye etmem.o zaman p kaliyo.xperia p
![]()
yaza kadar cok degisir aslinda hersey.fiyatlar cok duserşimdi değil zaten yazın alcam belki daha iyi telefonlar çıkar
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızal sana media markt kerim
- - - Eklendi - - -
şimdi xperia syi ve arc s'i de düşünmeye başladım