Ben Böyle Bir Saygısızlık Görmedim!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
u_cosar

u_cosar

Üye
    Konu Sahibi
Ben Böyle Bir Saygısızlık Görmedim!!!
Resimdeki Turk Yazısına iyice bakmanızı istiyorum...

Neden Turkun Işığı Sönük

• Beğen
Tepkiler: -efşan

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
sabah açılınca gitte sor

• Beğen
Tepkiler: -efşan
Dampierre

Dampierre

Üye
tesadüftür

xtrlife

Üye
bence de tesadüftür ya da size öyle söyleyecekler boşa uğraşmayın

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
yav yeğenim zaten o firma türk'ün adını ingilizce yazarak söndürmüş vaktinde. azıcık bize benziyen bir "telsim"imiz vardı, onu da hallettik!
hem sora bu sitedeki isimlere(nick!) bi bakıver, kahir ekseriyeti yabancı isimler, yani "TÜRK"ün ışığını önce bizler söndürmüşüz, sora da o adamlar!
yani anlayacağın şikayete pek hakkımız yok gibi geliyor bana.

• Beğen
Tepkiler: PureFood, u_cosar ve Silinen Üye 2149105

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
yav yeğenim zaten o firma türk'ün adını ingilizce yazarak söndürmüş vaktinde. azıcık bize benziyen bir "telsim"imiz vardı, onu da hallettik!
hem sora bu sitedeki isimlere(nick!) bi bakıver, kahir ekseriyeti yabancı isimler, yani "TÜRK"ün ışığını önce bizler söndürmüşüz, sora da o adamlar!

teşekkürler işte cevap

• Beğen
Tepkiler: |SEÇKiN|

Burak

Üye
byseckin gerekli cevabı vermiş.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

cevap bu :polis:

levasinay

levasinay

Üye
byseckin +1

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
estağfirullah!
teşekkür ederim arkadaşlar...

sarilacivert34

Üye
Ön yargılı olmak yerine nerden şunu düşünmüyorsunuz? orada yazan TÜRKCELL yazısında bulunan harfler programlanmıştır çünkü biliyorum yani daha önce gördüm gece olunca programlanan bir yazılım sayesinde önce selocan yanıyor daha sonra TÜRK yazısı ve ardından CELL yazısı farklı aralıklarda yaznıp sönüyor sadece bir fotoya bakıp orada yazanlara yorum yapmak yerine teknoljiyi takip etmenizi tavsiye ederim günümüzde ben bu yazılım devrelerinden kullanmaktayım bir (LED IŞIK SİSTEMİ DÜŞÜNÜN ) (RGB) yani red green blue 3 farklı renk farklı yzamanlarda nasıl yanabilir üç rengi aynı anda yakamassınız program sayesinde bu ledler peş peşe ve istedğiniz aralıklarla yazıp sönmektedir sistem budur herkese saygılar... CANIM TÜRKİYEMİN İNSANLARI...

• Beğen
Tepkiler: OndeatD
phasan

phasan

Üye
bunasıl iş ya

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Ön yargılı olmak yerine nerden şunu düşünmüyorsunuz? orada yazan TÜRKCELL yazısında bulunan harfler programlanmıştır çünkü biliyorum yani daha önce gördüm gece olunca programlanan bir yazılım sayesinde önce selocan yanıyor daha sonra TÜRK yazısı ve ardından CELL yazısı farklı aralıklarda yaznıp sönüyor sadece bir fotoya bakıp orada yazanlara yorum yapmak yerine teknoljiyi takip etmenizi tavsiye ederim günümüzde ben bu yazılım devrelerinden kullanmaktayım bir (LED IŞIK SİSTEMİ DÜŞÜNÜN ) (RGB) yani red green blue 3 farklı renk farklı yzamanlarda nasıl yanabilir üç rengi aynı anda yakamassınız program sayesinde bu ledler peş peşe ve istedğiniz aralıklarla yazıp sönmektedir sistem budur herkese saygılar... CANIM TÜRKİYEMİN İNSANLARI...

:tşk:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
sonraki günlerde yanıyor muydu?

u_cosar

u_cosar

Üye
    Konu Sahibi

genelde her zaman oradan geçerim ve daha Turk yazısının yandığını hiç görmedim belki haklı olabilirsin:hmmm

----------Eklendi @ 17:37:16 ---------- Yazıldı @ 17:36:52 ----------

sonraki günlerde yanıyor muydu?
geçen sene de böyleydi

markuschLz

markuschLz

Üye

Abimiz, herşeyi özetlemiş. Söylenecek söz yok.

• Beğen
Tepkiler: sarilacivert34
polluxea♪

polluxea♪

Üye
byseckin :yuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt