Ben bırgun bıryerde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

huri$

Üye
    Konu Sahibi
Ben bırgun bıryerde
ben birgun biryerde sarimsakli ekmek yedim, onlarada misafirleri getirivermi$
aslinda hiç oyle bogazima du$kun biri degilimdirr
çok muthi$ bi$eydi arkada$lar yok boyle bi$iy hiç unutamadim o ekmegi bu ekmek turkiye nin neresinde yapiliyo bilen varsa soylesin lutfen
yazin geldigimde gidip yicem bir firin dolusu
çok ozledim ulkemi yaa

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici

Iyyyyyyyyyy İğrenççççççç !!!!!
Sarımsaakkk !!!

huri$

Üye
    Konu Sahibi
Iyyyyyyyyyy İğrenççççççç !!!!!
Sarımsaakkk !!!
enes yapma yaa sarimsak dogal antibiyotiktir ekmegi harikaydi inan bana bulursam bu ekmegin nerde yapildgini tadina baktircam sana hatir için çig tavuk hesabi tadarsin sende artik demi

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Hatır için sarımsak yiyemiyoruz malesef

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Hayatın her köşesinde var zaten soğan , sarımsak , ketçap ve mayonez
Amma da anormalim bee

pizza hut ta var sarımsaklı ekmek.. türkiye deki şubelerinde sınırsız menü die bi kampanyaları var..yiyebildiğin kadar pizza,çorba,makarna ve sarımsaklı ekmek...reklam gibi oldu ama neyse.. =))

huri$

Üye
    Konu Sahibi
pizza hut ta var sarımsaklı ekmek.. türkiye deki şubelerinde sınırsız menü die bi kampanyaları var..yiyebildiğin kadar pizza,çorba,makarna ve sarımsaklı ekmek...reklam gibi oldu ama neyse.. =))
burdakilerde yoook gelince yerim artiiik nadideee kiiz sen $anslisin git bak pizza hut a benimyerimede ye 10 tane yasminim allah razi olsun yaa da bak bi baya $u ta$ firin ekmegi gibi demi cakma degil in$allah

vallaa bildiğin dilim dilim ekmek...sarımsaklı ekmek die geçiyo adı...kepekli ekmek gibi görünüşü...biraz da baharat var sanırım..

huri$

Üye
    Konu Sahibi
vallaa bildiğin dilim dilim ekmek...sarımsaklı ekmek die geçiyo adı...kepekli ekmek gibi görünüşü...biraz da baharat var sanırım..
tamam tatlim olsun valla nasil olusa olsun yicem been cok sevmi$tim o ekmegi unutamami$tim tadini
te$ekkurler yasminozum

Samsunspor

Emekli Yönetici
MALZEMELER
1 adet tas firinda pismis ekmek(Francala)
150 gr tereyagi
3-4 dis sarimsak
yarim demet taze maydanoz

HAZIRLANIŞI
Eritilmis tereyagini ve dovulmus sarimsaklari bir kabin icinde karistirin, ve buna dogranmis maydanozu ekleyin.Ekmekleri 3 cm araliklarla kesin, ekmeklerin altina ve ustune bu karisimdan surun ve bir firin tepsisine dizin 150 derecede 5 dakika altini yine ayni derecede 2 dakika ustunu kizartin, ve sicak olarak servis yapin

ooffffff diyorum ooff ....... Eneessss sen yaşıyon muuuuuuu , seninki de hayat mı

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Hakkaten sarımsak çok kötü yahu
Ağzıma değmez.

ben de yemedim ama merak ettim..ogrenirsen bana da soleyiver... .

huri$

Üye
    Konu Sahibi
yaaaa yemek istiyorum $uan ama varya samsun dayi guven senin avatardaki bocek uzerine gelecek diyede korkuyorum bir yandansagol yaa allah razi olsun denerim ama ayni olcani sanmiyorumsagolun ilgi için tadini merak edenlerde deneyin valla cok guzel bi$iy

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Sizlere afiyet bal şeker olsun ozaman

Samsunspor

Emekli Yönetici
ben şimdi ezerim o böceee yap Yeğeeenn bunu yap eminim daha da güzel olacak o yediğinden
ne iştah açar şimdi beee off off

MonRêve

Üye
Aslında bunun yöresi nereyse gidip orda yemek lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...