Ben Bir Alkol Bağımlısıyım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben Bir Alkol Bağımlısıyım
neden bi kere olsun kendinizi benim yerime koymadınız ey aile denen insan topluluğu. yaptığım bir tek işin arkasında olsanız ne değişirdi. yardıma muhtaç zamanlarımda neden yanımda siz yoktunuz.
dostlarım neden kötü günlerimde dertlerimi sizle paylaşırken yüzünüzde sahte bir üzülme ifadesi oluyor ve konuyu eğiştirip benden kaçıyosunuz ha. sahtekarlar mutluyken cebimde para varken hepiniz etrafımda gülücükler saçıyodunuz. erol 1 numralı adamdı o zaman şimdi noldu. ben haayatımı ne kadar düzene koymaya çalışsam siz o kdara beni zorluyosunuz. bana elleriyle içiren sizsiniz. sonrada senden adam olmaz. hepinizin suratına tüküresim geliyo. siz ne biçim yaratıklarsınız. benim ne ailem olsun nede aradaşlarım sizler bana varlığınızla dahada dert veriyosunuz hiç olmasnız ben daha mutlu olurum. kendime yeni bir aile kuar yeni arkadaşlar edinirim. kendinize bi kere olsun dışarıdan baktınızmı ben nası birisiyim die ben söleyim sizler bi soytarısınız. beş para etmez parazitler. neden seçilmiş gib benim etrafım toplandınız. tanrım bana neden bunca dert verdinde üstüne bide böyle dost ve aile verdin. benim kaderim maden doğduğumda alnıma yazıldıda sen bu kaderle beni nası dünyaya attın. ben bunca çileyi nası kaldırayım hangisine kafamı yorayım. işte sonum önce lanet olası bis bi illet ondan kurtulduktan sonra da alk0l. peki bu sefer karşıma kim cıkacakta beni bu pisliktende kurtaracak.
sevgilim canım senin benim bu halimde payın yadırganamaz hani.ama hep sineye çektim yeri geldi vurdum sana özür dilerim. haketmiştin. seni ben nası sevdim be. halada seviyorum. pskopatlık erecesi kıskanıyorum seni. dolmuşa bindiğinde aynı havyı soluduğun diğer insanları bile kıskandm ben. seni hala seviyorum bitanem. sen bu sevgiyi hakettin. beni düştüğüm çukurdan kurtardın. hayatıma yön verdin. bende bu çabalarına karşılık kaç arkadaşımı sldim, kaç fırsatı geri teptim sırf senin için.
bu gece hesap günü, bana yaptıklarınızın bedelini ödeyeceksinz. hepinizden hakkımı söküp alacam. bütün pisliklerinizi ortya dökecem. ben burdan defolup gitmeyecem. siz gideceksinz. yenilgiyi kabul edemem. ben konuştuktan sonra kimseye bakacak yüzünüz kalmayacak. eğer bu gerçekler zoruna gidipte ve yüreği olupta bana bir kurşunu çok görmeyecek biri varsa aranızda şimdiden teprik ederim seni. işte gerçek bu akıllardaki sorular cevap bulsun.
OKUYUPTA ADAM OLMAKTANSA, ÖNCE İNSAN OLMAYI DENEYİN...

Odysseus

Odysseus

Üye
Oh ne güzel :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Yardımcı olabilecek miyiz..!

Anıl Umut

Emekli Yönetici
İtiraf ediyorum ben deee...:ehe
Türkiyede milyonlarca kişi bağımlı..
Ha çözüm bulmamızı istiyorsan o başka seni Praetor'un şefkatli kollarına bırakalım da sana tavsiyelerde bulunsun tabi yazdıklarını okumaya gücün yeterse:ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Alkol sana bağımlıdır belki? :ehe

Alkolü neyin içinde sevdiğine göre değişir yorumlarımız...
Şarapçı mısın sen de benim gibi yoksa biracı mı yoksa rakıcı mı?
Viski mi yoksa vodka mı?
Likör çeşitlerini mi deviriyorsun yoksa?
Teklia mı atarsın iki tek yoksa BloodyMary gibi karışımları mı seversin?
Cin mi tonik mi? Yoksa Cin tonik mi? :ehe

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben böyle olsun istemedim

Cynical

Cynical

Üye
Dertliyiz galiba hocam... Olur mu bi yardımımız?

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
20. yüzyılın sonlarından beri içerim.
Çok uzun bir zamandır içerim.
Girmediğim ortam kalmadı.
Sahilde kayalık tepesinde arkadaşlarla da içtik, beş yıldızlı ünlü otellerde bölgenin belediye başkanlarıyla aynı masada da içtik.
Turnelere çıktık, yurdun dört bir yanında yüzlerce değişik ortamda içtik!..
Anamızla içtik sevgilimizle içtik...

Ama hayatımda bir kere bile sarhoş olmadım ben :) Bir kere!
Bir kere bile içkiden kusmadım.
Bir kere bile bilincimi kaybetmedim.
Bir kere bile sendelemedim!
Göbeğim - zerre fazla kilom yok!

Önemli olan Yaradan'ın yarattığı bedene zarar vermemen!
Zaten O da bizlerin nefsinin zayıflığını bildiği için, kendimize sahip çıkmakta ne kadar başarısız olduğumuzu bildiği için bizlerle içkinin yanyana olmasını istemedi bence.

Ama içkiye rağmen Yaradan'ın yarattığına zarar vermeyebiliyorsan sorun yok.
Ama Yaradan'ın yarattığına zarar veriyorsan işte o büyük sorun :) Gittiğin yol konusunda bir kere daha düşün derim :) Her şey tadında güzel :oke:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardaş aynen kafam güzel olsunda bi kere olsun mahallede rezalet çıkarim aklımdan geçmesin hiç bişey diyorum. olmuyor. ama bu gece dibine vuracam elbet sarhoş olacam böyle yapmazsam rahatlayamayacam artık. benimde içmediğim şey kalmadı kendimi çok yıprattım ama kurtuldum. irade bende beden bende, istesem içkiyide bırakırım. sigarada içmem. ama senin elinde değil dediğim gibi sana zorla yaptırıyolar. sanada mı zorla içirttiren var

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Canım sıkkınken içmem :)
Bu kötülüğü ne içkiye yapabilirim ne de kendime :)

Moralim bozuk olduğunda kafamı dağıtırım bir şekilde ama bunu asla bana zararı olma potansiyeli olan bir şeyle yapmam.
Araba kullanmaktan tut da eski sevgiliyi aramaya kadar içkiden sigaraya, asla ama asla zarar verme potansiyeli olan şeylere başvurma derim.
Sevdiğin bir müziği dinle, oyun oyna, çık dolaş biraz :) Olmadı ağla rahatla!..
Ama kafan bozukken zaten pişman olacağın şeyler yapmaya elverişlisin demektir.
O halde zarar verme potansiyeli olan şeyleri uzak tut kendinden. Aksi halde acın azalmaz aksine büyür.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
mantıklı dedinde şimdi ben öyle oluyomki böyle kanımda enrji fışkırıyo kafam bozulunca. hani derler ya kafam atıyo benim kafam atıyo içimde bişey oynuyo dışarı çıkacak gibi, benim ellerimhep yaradır duvara vuruyom dolaba vuruyom yoksa karşımdakine vuracam. bunu üstümden atmak için içkiye sığınıyom içtikçe rahatlıyom. ben bunun çözümünğ bulamadım. bana aşırı zararı var. en çok maddi yönden ben çalışmıyomda bi kere yaptım. öğlen 4 te başladım içmye akşam 2 gibi şimdiki sözlümün evine gittim, harbi ölecem. dışar çıkarttım gözlerinin önünde yapacaktım bunu . ama bana öle bi baktıki ben ona acıdım, al dedim önce bana sık sonra kendine. napıyon sen erol dedi sarıldı ağladık. ben delirdim ama içimde öyle bi isyan varki anlatamam. ordan çıktım eve gidene kadar neler yaptım. şimdiki aklımla pişmanım. ama o zamanı düşünüyom ben içimi doktüm rahatladıydım o zaman. şimdi diyom ben sürekli böyle yaparsam pislik toplumda zaarrı olan bi adam olurum. kendime yakıştıramıyom. ama bölede kndime zarar veriyom ben napacam nası kurtulacam.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
İçkiyi bırakman gerek önce yani günde 1 kadehi geçme mesela.
Ama gerçekten sarhoş olmaman lazım şu anda senin.
Yoksa gerçekten pişman olacağın şeyler yapabilirsin.

İçkiyi bırakamıyorsan da profesyonel yardım alabilirsin :)

Salihyet

Salihyet

Üye
Konu yeniden deneme mesajlarında ;)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bu konu tam bir "konu dışı" konusu yahu :)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
konunun silinmesi gerekiyo yada kilit amacına ulaşmış bi konudur

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Peki :)

:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt