Ben anlam veremedim bakalım siz verebilecekmisiniz...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
    Konu Sahibi
Ben anlam veremedim bakalım siz verebilecekmisiniz...

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
napmış öle içim sızladı :(

ism@il 54

ism@il 54

Üye
ben galiba biliyom.bunlar ya çinli yada japon.resme bakarsanız kadının ayağında küçük bir ayakkabı var.ayaklarını onların içine sığdırabilmek için kesiyorlar.sanırım bu bir gelenek:)

yılcılar

yılcılar

Üye
evet çinliler küçük ayaklı bir nesle sahip olabilmek için küçük yaşta kızlara demir yakkabı giydiriyolarmış ayakları büyümesin diye büyük ihtimal bu da çinlidir

jackalx_06

jackalx_06

Üye
evet çinliler küçük ayaklı bir nesle sahip olabilmek için küçük yaşta kızlara demir yakkabı giydiriyolarmış ayakları büyümesin diye büyük ihtimal bu da çinlidir

evet bu arkadaşın da söylediği gibi küçük yaşta demir ayakkabı giydirip ayakları bu hale getiriyorlar.
amaç ise bayanların daha sexy ve zerafetli gözükmesi. hani topuklu ayakkabı bayanları daha sexy gösteriyorya bunların amaçlarıda topuklu ayakkabı giymeden bunu sağlamak. bu arda ayak ortadan kesik değil sadece ayak katlanmış.

ism@il 54

ism@il 54

Üye
benim bildiğime göre amaç; ayaklarının bazı yerlerini kesip bu küçük ayakkabılara sığdırmak.

murat_ozcan

Üye
Vay Bi Yer Vardı Tam Aklımda Deil Tecavüz Yüzünden Kızların Göğüslerini Taşla Eziyorlardı
Ayak Ne Olmuş Öyle Katlanmış Ne Sexy Liği Kalmış Ne Zarafeti

Necmati

Necmati

Üye
bana biraz oynama var gibi geldi...:hmmm

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
bune yaa topuklu ayak :P:)

Utku

Utku

Üye
:hmmm

bybilal

bybilal

Üye
ne biçimm olmuşş ayaklarıı ya

loss_pain

loss_pain

Üye
içim bi tuhaf oldu:S

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
fake bu ya...

aRdiLê

aRdiLê

Üye
eve

--------------- Ekleme ---------------

mesajımı yazamadan gitti :DneySe bu gelenek çinde vaR arkadaşlar bi ara bir programda görmüştüm ayaklarına küçük ayakkabı giyiyorlar öyle daha şık daha qüzeL oLuyorlarmıŞ hatta bu ayakkabıları küçük yaşta giydiriyorlar Bi tür gelenek çinde kadınların ayağının büyük olması evde kalmalarına bile sebep oLuyormuş arkadaşlar :ehe:ehe

levasinay

levasinay

Üye
o ne be :s

3rhan336

3rhan336

Üye
fake falan deil ya doğru bu

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
:hmmm Ne biçim ayak bu böyle ya

konyarapp

Üye
bu biraz büyük olmuş az daha geriden kessin :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt