Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Belle'ye gecmek istiyorum bikaç sorum var..
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
byjxsura
Üye
Konu Sahibi
Belle'ye gecmek istiyorum bikaç sorum var..
Anna hack li şuan, belle yapınca gidermi? , oyunlarım falan da var çoğu E de. Cevaplarınızı bekliyorum.
Mad EagLe
Üye
belleye geçersen hack gider ama 5 dkikada hacklersin ben yaptıgım gün hackledim oyunlarının bi kısmı gidebilir ne kadar gideceği belli olmuyor ama temiz bi belle istiyorsan önce dosyalarını pcye yedekle annadayken hard format at bellede atma ! hafıza kartınıda annaya geçmeden biçimlendir sonra belleyi yükle hafıza kartını tekrar biçimlendir klasörlerin falan belleye göre olur sonra hackle tekrar güle güle kullan
Ferzan
Üye
telefonunda yüklü bütün uygulamalar gider hack işinide tekrar yapman lazım
belleye geçersen hack gider ama 5 dkikada hacklersin ben yaptıgım gün hackledim oyunlarının bi kısmı gidebilir ne kadar gideceği belli olmuyor ama temiz bi belle istiyorsan önce dosyalarını pcye yedekle annadayken hard format at bellede atma ! hafıza kartınıda annaya geçmeden biçimlendir sonra belleyi yükle hafıza kartını tekrar biçimlendir klasörlerin falan belleye göre olur sonra hackle tekrar güle güle kullan
sen dediğimi yap belle mükemmel emin olabilirsin zaten 2-3 aya bi güncelleme daha gelecek belleye daha iyi olacak oyun saveleri cok önemli değilse alma zaten bazı oyunlar bellede calısmıyor mesela asphalt 6'nın belle güncellemesi cıktı eskisini yüklersen bellede calısmaz
sen dediğimi yap belle mükemmel emin olabilirsin zaten 2-3 aya bi güncelleme daha gelecek belleye daha iyi olacak oyun saveleri cok önemli değilse alma zaten bazı oyunlar bellede calısmıyor mesela asphalt 6'nın belle güncellemesi cıktı eskisini yüklersen bellede calısmaz
vay arkadaş yav. Ben de boş zamanımda oyun seven biriyim oysaki, bilgi için tekrar sağol belleyi yuklıyecem sanırım gorunumu vs cok hosuma gidiyor. En iyisi dediğin gibi hard format atıp temiz bi sekilde takılmak napalım
Mad EagLe
Üye
belleyle anna arasında cok fark var geç bile kalmışsın hard format at yüüklemeden önce temizce kurulsun ama belle yükledikten sonra hard atma