Bellenin kıymetini bilin

aleranol

Üye

Ben anladım merak etme arkadaşım

- - - Eklendi - - -

Harfi harfine katılıyorum. Ben zaten dedim en az 800 uygulama geçti elimden. Günde 2 farklı uygulamayı forumdan ivuden indirirdim. Ha bu oyunlarin en az 500 600 tanesi çok iyi değildi ancak zevkliydi. Diğerleri de gayet bağlayıcı idi. Bilmeden atan tutanlar hala her tarafı kirletiyor

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Arkadaşım biraz detay atarken düşünüpde atacaksın sallamasyon mu promosyon musun sen ? Pazarın yüzde 70 dediğin yüzde 30-40 olmasın.İOS-Symbian soru değil boru yani.Android kullanıyorsan kendine özelliklerinin olmayan farkını yaratsan veya yansıtıyorsan kime ne ? Senin güncelleme dediğin sistemin doğuşunu bahsediyim.Pimi çekilmiş bomba.Bir gecede patlayan trafodan nötr elektrik yayan bir sistem.Gençliğin bilgisayar mahiyetinde düşünüp yukarı çıkardığı boş bir fıçı.Düşünülen oyun ve bir telefon oyun zihniyetiyle alınıyorsa ve bu savunma olarak kullanılıyorsa içeriğine girmeden sistemi elemem için geçerli bir sebep.Uygulama diye geçinmek niye sayılar sadece sayılar ama görüneni söyleyen yok.Hangi birini kullanıyorsun hangisi kullanıma elverişli veya faydalı varsa yoksa sayı.Symbian'da uygulama sıkıntısı demişsinde yok diyebileceğin önemli bir özellik olarak karşılaştırma yap bizde bilelim.Android hız konusunda mı iyi yoksa hızı telefonun beynine işleyen ısıda mı iyi.Doğru ya biz emin ol bir saat kadar bekliyoruz telefonun açılımını.Arayüz olarak değil sadece Android logo olarak size güzel görünen bir sistem.Emin ol en oturaklı ve göze hitap eden denilince akla gelendir Symbian.5 çeker veya 10 çeker dediğin 2-3 saniye farkını lamborghini-şahin kıyaslamasını ihtimal olarak öne çıkarman akla zorun mu var dedirtiyor bana.Gelişim olarak yine değineceğim nokta açıklarla dolu bir sistem,hiç bir kaynağı bir hedefi olmayan sistem olarak çıkış yaptı güncelleme olarak gördüklerin iyi bil ki açıklarını kapatan ve sistemin oturmasını sağlamakdan ötesi olamaz.Hala Symbian'dan geri olduğunu kanıtlayan bir gösteri.Akıma kapılacağıma gereksiz işlere meyilleneceğime 3310'da alırım 5110'da yeterki bu boş işlerden uzak durmama vesile olsun.

pRime.

Üye

he kardeş android çakması he. maemo 5 diye bir şey duymadınız tabi siz daha hala android çakması...
widgetlar dahil android'in çoğu arayüz patenti nokia'ya ait nereye çakma oluyor?

bol oyunlu günler size biz telefonu telefon olarak kullanmak istiyoruz onun için de symbian iyi bir seçim. siz teknolojiyi takip ettiğinizi sanadurun biz eski teknolojiyle mutluyuz.

Tepkiler: Silinen Üye 2392690

Nextman

Emekli Yönetici
Konuda gereksiz ve konu dışı mesajlar karşılıklı atışmalar forum kurallarına aykırıdır.Keyifli forumlar