gkcll
Üye
-
Konu Sahibi
-
evet arkadaşlar androit olması iyi olacağı anlamına gelmez paran varsa kalite alıp rahat edersin yoksa nokia alıp rahat edersin nokia bu fiyatlara kalite satıyor bence
aynen katılıyorum nokia şu fiyata bu telefonları satıyor bence bulunmaz niğmet ARKADAŞLAR IŞIN ASIL TARAFI SAMSUNG TASARIM BÜYÜK DEV EKRANLA PIYASE yi TUTUYOR NOKIA DA YAPSA ŞU DEV EKRAN VE ZARIF BIR TELEFON EMINIM BU BELLE SISTEMI ÇOK IS YARAR..
Evet arkadaşım ama nokia symbian telefon da çıkarır yine o kaDAR ALT YAPIYI ÇÖPE ATMAZ.
o kadar altyapıyı çöpe atıyor maalesef. Nokia asha touch gibi berbat bir sistem için bile zynga, rovio ve bazı facebook uygulamaları ile anlaşıyor ama belle gibi harika bir sistem için hiçbir şey yapmıyor maalesef :/
yanlışNokia hem alt hem üst segmentte kalite satıyor
arkadaşlar bizim is yerinde bir arkadaşta galaxy s vardı bende de nokia 603 telefonları 3 4 günlüğüne değiştik androidi bi inceleyim dedim incelemez olaydım HELE BIRDE MEDIA MARKA GITTIM TELEFON BÖLÜMÜN DE SAMSUNGUN TELEFONUN LARINA BAKTIM O KADAR SAÇMALAMIS KI BIR SÜRÜ ANDROID DIYE TELEFON ÇIKARMIŞ TENEKE GIBI IKI ÖRNEK DUOS VE GIO GIBI
YAŞADIĞIM SORUNLAR ŞUNLAR
1 603DE MÜZIK INTERNET MESAJ VS ŞARJ GÜNÜ RAHAT KAPATIYORDU GALAXY S DE 2 GIBI BITIYOR
2. INTERNETTE GEZINIRKEN BIR BAKIYORUM EV EKRANINDA YIM YANI TELEFON KEN KENDINE UYGULAMAYI KAPATIYOR BUNU ÇÖZEMEDIM NEDIR
3.BIR ŞEYE AYAR YAPMAYA KALKIYORUM BIRI BIRI BIR DAĞDA
4. GÖREV YÖNETICISINE GIRIYORUM AÇIK 9 UYGULAMA VAR GÖRÜNÜYOR BAKIYORUM BIRŞEY YOK RAMI SİLİYORUM YARIM SAAT SONRA YINE AÇIK UYGULAMALAR GÖRÜNÜYOR BUDA ŞARJI ERITIYOR
5.KAMERA 603 UN YANINDA BITIK INANMAYAN KARŞILAŞTIRSIN
6. SISTEM ÇOK MEŞGUL OLUYOR BIR DURUYOR SONRA BASTIĞIM YERLERE GIRIP GIRIP ÇIKIYOR
7.UYGULAMA MARKETINE GIRDIM BIT PAZARI GIBI KURU KALABALIK ÇÖPLUK AYNI
IŞIN ASIL TARAFI SYMBIAN DAN ANDROIDE GEÇMEK IÇIN HIÇ BIR SEBEB YOK HEMDE HIÇ ŞIMDI TELEFONUMU DAHA ÇOK SEVIYORUM TEŞEKKÜRLER NOKIA.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?