Bellemi ? Annamı ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

senuyurken

Üye
    Konu Sahibi
Bellemi ? Annamı ??
Merhaba Arkadaslar.. Nokia N8 i yeni aldım, sonra hacklemek için çöktü. sonra forumun sayesinde kurtardım. Şimdi anlamadığım benim telefonum bellemi anna mı bunu çözemedim. En son 25.07 güncellemsini yüklemedim.

Telefon Bilgisi

sürüm pr1.2
yazılım sürümü 014.002

Şimdi benim telefonum belemi annamı :)????

Teşekkür ederim...

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Telefonun ne anna ne belle ilk fabrika çıkışındaki gibi Symbian^3 Pr1.0

senuyurken

Üye
    Konu Sahibi
Peki Kardeşim Bellemi yüklemeliyim Annamı.. Yada 25.07 güncellemesimi yapmalıyım..

Belle yukleyeceksem hangisi
,anna yukleyeceksem hangisi

link varmı kardeş..

teşekkür ederim....

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Belle yükle tabiki forumun sabit konularında var N8 ' e belle ve anna nasıl yüklenir diye bulamazsan link atarım .

Burakkk250

Üye
bence tak usb yi nokia suiteden anna yükle.ve orjinal belleyi bekle senin için en sağlıklısı bu diğer yollar tehlikeli olabiliyor çünkü :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Flash işini biliyorsanız belleyi yükleyin bilmiyorsanız annayı .

qsaw

qsaw

Üye
eğer annayı güncellerseniz bakın buradaki güncellemelride yapa bilirsiniz

m542tf

m542tf

Üye
bellenin gelmesi yakındır o yüzden hiçbirşey yapmayın anna hala sorunlu belle gelince ovi suitten güncellersiniz.

ЯReiS

ЯReiS

Üye
Anna yukle orjinal son surum annadir..belle diye bir surum guncellemesi henuz yok..

senuyurken

Üye
    Konu Sahibi
Mesaj Yazan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

O zaman ben şimdi güncelleme yapayımmı.

Telefon güncelleme var diyip duruyor.. Bu güncelleme Annamı oluyor ?

Asıl merak ettiğim birşeyde Bir Telefonun Bellemi yoksa Anna mı oldugunu nasıl anlıyoruz.

Ve ayrıca ben telefoan hack uyguladım güncelleme yaparsam tekrar phonix ile flash atıp uda dosyasımı yuklemem gerekıyor...

Teşekkür ederim....

realplayer2

realplayer2

Üye
*#0000# ye bas hangi sürümde oldugun yazar orda. bence de şu an için resmi son sürüm anna en iyisi sızma belle yükleyeceksin ne olacak ki qt, smart installer, mağaza sorunları yakanı bırakmayacak bence 25.07 annayı kur kafan rahat olur

senuyurken

Üye
    Konu Sahibi
Çok Teşekkür ediyorum.. Şu an Kurmaya Başlayacağım....

senuyurken

Üye
    Konu Sahibi
Peki Kardeş Annamı Bellemi olan bir telefonu nasıl anlayacağım...

senuyurken

Üye
    Konu Sahibi
Ya gücelleme yaparken hata verdi nokia suitte.....

ЯReiS

ЯReiS

Üye
Guncellemeyi telefondan yapiyorsaniz belle yok zaten 24 veya 25.. surumleri var bunlarda anna zaten..son surumu yukleyiniz..sizde nasil bir hata verdi ki? acik yazarmisiniz.

necoloks

Üye
arkadaslar nokia suite de güncelleme yapıyordum bende anna için ancak 4. adıma gelince bir hata var dedi

meletim

meletim

Üye
n8 telefonu belle için yaratılmış :) .. telefon kendine geldi belleyeli .. bence sende belle annayı atcan sonra forumda anna şarj konularına bakacaksın devamlı

emre.koc

emre.koc

Üye
belle başka bir harika :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt