Belle'li telefonunuzu kaç gün kapatmadan kullanabildiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
​anlaşılan kimse 15-20 günü geçmedi :) cevaplardan bu çıkıyor.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Hergün okula girişte telefonları güvenliğe veriyoruz. Hergün kapanıyor :)

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
hehe kapatınca telefonu kullanabilicezmi ki ortak :) :oke:

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Arkadaşlar kullanım kılavuzunda arada bir kapatıp açın gibi bir ifade vardı... Bizim de çoğumuzun teli hack li olduğundan her sabah bir restart iyi olur kanaatindeyim... Zaten hava durumu widget i gibi bazı widget ler de 2 günde bir donuyo galiba...

ANIL

ANIL

Admin
Ben müzik ağırlıklı kullanarak 7 günü görmüştüm. Telefonu kapatma konusuna gelince bence donma gibi sorununuz yoksa restart yapmayın derim. Çünkü en fazla açma-kapatmada batarya kullanılıyor.

atakan25

atakan25

Üye
ben en az 10 gün kullandım

cyber

cyber

Üye
17 gün rekor benim sanırsam :)

KxTR79

KxTR79

Üye
şarjım bitipte kapanana kadar sadece bir kere dondu 701 im kapatmak zorunda kaldım.oda telefonumu hackledım yenı ondan sonra oldu bi daha hacklemem.önceden ara sırada olsa ramblow pro kullanıyodum galıba yardımcı oluyo hiç kapatmıyodum

"Batuhan"

"Batuhan"

Üye
15 gün :D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Benim C7 kendi kendine reset atiyor . Yarin bir hard cekip flash atayim .

TheMadness

TheMadness

Üye
cpu %50 çekerek 5 gün yaptım

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Valla bazen arka arkaya çok uygulama yüklediğimde kasıyor bir süre ben de beklemektense kapatıp açıyorum teli :) Yoksa normal kullanımda 3-4 ay hiç kapatmadığım bir 5320 xm var (s60v3 kullanıyor) :D Belle o kadar dayanmasa da ramblow ve mobile cleaner gibi programlar ile kullanıldığında uzun süre reset istemez diye düşünüyorum.
Şarj olayında da Battery monitörde %5 falan gösterdiği zaman oyun oynuyorum kapanana kadar. Eğer Battery info %5 gösteriyorsa bırakıyorum yarım gün daha gidiyor.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
​3-4 ay hiç kapatmadın 5320 yi..ne cevher varmış o telde :)

IKHULAKU

IKHULAKU

Üye
Nokia'nın E6 için çektiği bir video var. [video=youtube;cPpdPAqkl20]http://www.youtube.com/watch?v=cPpdPAqkl20[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt