Belle'li telefonunuzu kaç gün kapatmadan kullanabildiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
Belle'li telefonunuzu kaç gün kapatmadan kullanabildiniz?
ben bir deneme yaptım ve belle ile 10 gün boyunca kapatmadan stabil bir şekilde kullandım..dün aniden dokunmatik tepki vermedi ve kapatıp açmak zorunda kaldım..anna ile 15-20 günü deviriyordum ama belle bu konuda biraz geri kaldı sanırım.603-700 ve 701 bu konuda daha iyidir 1 ghz işlemci olduğu için..dün beta nokia suite ile işlemler yaptım ondan da kaynaklı olabilir bilemiyorum.sizin kullanımınız nasıl? 1 ay kapatmayan var mı telefonunu..hemen çöp konu muamelesi yapmayın millet ayfon ve android telefonlarını 1 ay kapatmadan kullanıyor.. :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
dostum zaten kullanım klavuzunda telefonunuzu zaman zaman kapatıp açın diye belirtilmiş
zaten nokianin onaylamadığı uygulamaları yüklüyoruz cihazlara yani arada restart çekmek daha iyi cihaz kendine geliyor

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
dostum zaten kullanım klavuzunda telefonunuzu zaman zaman kapatıp açın diye belirtilmiş
zaten nokianin onaylamadığı uygulamaları yüklüyoruz cihazlara yani arada restart çekmek daha iyi cihaz kendine geliyor

Katılıyorum.. Ben 701 e hack yapmadan gereksiz oyun uygulama yüklemeden 17 gün açık kaldı

AHMED...

AHMED...

Üye
ben günde en az iki kere res atıyorum ciHAZA sorun olduğundan değil görsel olarak sürekli değişiklik yapıyorum

---------- Eklendi @ 10:35:52 ---------- Yazıldı @ 10:31:52 ----------

belle çok iyi bir yazılım c6.01 i sevdirdi bana 5800 i satıp bunu aldığım da pişman olmuştum çünku çok büyük bi değişiklik görmemiştim bir dokunmatik bir kamera fazladan verdiğim 320 milyon para ortada hiç birşey görmedim gereksiz değişiklik yapmış enayi gibi hissettim kendimi ama belle gelince telefonun keyfini çıkarmaya başladım :D

legend5858

legend5858

Üye
benimki sürekli açık hiç kapanmıyor bir ay olmuştur:)

keys1903

keys1903

Üye
2 gun

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
tabi doğrusu 2-3 günde bir kapa aç yapmak da diğer arkadaşlar bu süreyi azami ne kadara çektiler onu merak ettim :)

LORİEN

LORİEN

Üye
ben de bir iki günde havadurumu ve mail widgeti çalışmaz oluyor resetliyorum mecbur

moonstar90

moonstar90

Üye
C601 var günde ortalama 100 mesaj ve 1 saate yakın görüşme 1 saat kablosuz-operatör karışık internet 1 gün dayanıyor sizce ideal mi?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
ortalama 1-1.5 gün gidiyor zaten..hiç ellemesem bile 2 gün götüremedim bence normal

ggokhan008

Üye
normaldir dostum benimde elimden düşmez sürekli maxicep face takılırım tema yüklerim kamera kullanırım en fazla 1,5 gün gidiyor n8 bu arada.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
konuyla ilgili yorum atarsak da iyi olur arkadaşlar :) bu bir pazar araştırmasıdır :)

candost38tr

candost38tr

Üye
kullandıgımız pc ler bıle kapanıyor bırakında olsun okadar

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye

Benim 70 saat gitti ama 67 saat olduğunda çekmiştim (Fazla kullanmadım günlük 30-dk 1 saat arası internet falan kullandım biraz sms ve birazda konuma çok değil.)

yaren_dede

yaren_dede

Üye

Benim 70 saat gitti ama 67 saat olduğunda çekmiştim (Fazla kullanmadım günlük 30-dk 1 saat arası internet falan kullandım biraz sms ve birazda konuma çok değil.)

şarj süresinimi yazdın yoksa restart attığın süreyimi konuyu yanlış anlamışsın galiba

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
şarj süresinimi yazdın yoksa restart attığın süreyimi konuyu yanlış anlamışsın galiba

Konuyu okumadan direk dalınca böyle oluyo :D Ben günde 3-4 kez restart atıyorum uzun süre restart atmazsan RAM düşüyo :)

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde hiç ole bişi olmuyor

pirenuri

pirenuri

Üye
ya dostum yaptığın işe görede değişir ayrıca hacklediysen arada kapanması normal

doctorrr

doctorrr

Üye
babacım valla ben hiç öyle sık reset atmam tele şarjım bitmeye yakın kapatıp açıp şarja takıyorum buda işte tasarruf modu şudur budur en fazla 3 gün dayanıyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt