papakudioflu
Emekli Yönetici
arkadaslar şimdi nokia destek hattını aradım belleli c6-01 yurtiçi olrak yok diyor s^3 olarak türkiyeye gelir daha sonra vaar olan anna güncellemesini yapılır diyo o cihaz muhtemelen yurtdışı veya baska yollardan belle yüklenmiştir dedi cok kısa bir süre içiresinde belle güncellemeside gelicek bugün bile gelebilir dedi
bilmiyorm ama şubatta kesin geliyormuş nokia ole diyor
Test cihazı olabilir Apple'ın piyasaya çıkmamış Iphone versiyonları sanırım 2 kere bir yerde unutulmuştu.Test amacıyla çalışanlara veriliyor.Ama öyle birşey olsa bile Türkiye'de işi ne anlamadım.25.8 kuzey amerika için çıkarılmış ek güncelleme paketidir.bizimle bir ilgisi yok. ikincisi test cihazı diye birşey duymadım nokia bu tarz ürünleri piyasaya sürüyor mu?
daha önce hiç duymamıştım ilginç geldi..o unutulanlardan biri de türkiye'ye gelmiş demekki vay be
Test cihazı olabilir Apple'ın piyasaya çıkmamış Iphone versiyonları sanırım 2 kere bir yerde unutulmuştu.Test amacıyla çalışanlara veriliyor.Ama öyle birşey olsa bile Türkiye'de işi ne anlamadım.
Bana göre derlerki:belleli c6-01'rimiz yok.işin aslı bugun gidicem türkcell bayiye bakıcam bnde
Cfw piyasada yokken Turkcell'de olması şaşırtıcı olur.Yeni üretilenlerde Belle yüklüyse bilemem.Ama sanmıyorum yüklü olduğuna çünkü üretilirken güncel değil yazılımın ilk versiyonu atılır eğer istenilirse güncellenir diye biliyorum.
baktım bugun hatta sordum yeni c6-01 ler geldii ama içinde sadece anna var dediler belleli gelemsine imkan yok dediBana göre derlerki:belleli c6-01'rimiz yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?