Belleli gerçek C6-01

CanKartaL

Emekli Yönetici
zaten Nokia açıklamasında yazmıştı yılbaşından sonra dağıtılan telefonlar Belle ile gelecek eski S^3 ler için Şubat ta güncelleme başlayacak diye demek ki programa uygun ilerliyorlar
bu arada Turkcell bayilerinde varsa bi C6-01 Belle incelemesi yapmak lazım

Tepkiler: Tuba

^BaRoN^

Üye
BUgün uğrarsam haber verrim beyler.

Tepkiler: CanKartaL

ersin146

Üye
Bugün ben de mutlaka bir turkcell bayisine gidip bakacağım

uruno

Üye
c6'dan daha iyi bir telefonum olmasına rağmen c6-01 hayranıyım
c6-01 GERÇEKTEN ÇOK SADE VE DAYANIKLIKLI BİR TELEFON
PİL GÜCÜ BİRAZ DAHA FAZLA OLASAYDI NOKİA NIN AMİRAL GEMİLERİNDEN BİRİ OLABİLİRDİ ASLINDA .GEÇEN 150 TL FARKLA N8 FIRSATI OLDU DEĞİŞEMEDİM .

uruno

Üye
Buraya kadar seninleyim.
Aslında değişmeme sebebim sapasağlam çalışan sorunsuz telimi verim 2.el (kutulu garantili temizdi aslında) n8 alıp yeni bir maceraya girmek istemedim problem falan çıksa uğraş dur .Diye düşündüm.

Tepkiler: CanKartaL

atakan25

Üye
millet güncellemeyle kafayı bozmuş be sürekli aynı tuzağa düşüp sürekli telefon değiştirme merekı var

aramızda baya bir arkadaş Bugün timlere akın edecek anlaşılan

Tepkiler: CanKartaL ve ersin146

uruno

Üye
Aslında 3-5 sistem dosyasını silip nokia shoplarda tekrar yazılım attırma fikri hoşuma gitti belki belle yüklerler

ersin146

Üye
Aslında 3-5 sistem dosyasını silip nokia shoplarda tekrar yazılım attırma fikri hoşuma gitti belki belle yüklerler
Aslında olabilir ya bence mantıklı Gaziantep'te nokia shop olsaydı keşke şansımı denerdim

^BaRoN^

Üye
Tamam beyler bugün ben En Büyük İstanbul Tim'e gidip işin özünü öğrenip geleyim buradan size haber vereyim.

Hakan Ay

Üye
Hakan o nokia suite sadece güncelleme.Telefonla alakası yok gönül rahatlığıyla kur

Ama Symbian Anna yı Symbian Belle ye gncelleyin yeni güncelleme yüklenmiştir diye yazıyor.Belle adını niye alıyor. Ayrıce Anna güncellemesi için 64MB büyük bir dopsya değilmi Birşeyleri kaldırmadan bunu yüklemesi mantıklı olmasa gerek. Symbian Anna yı Symbian Belle ye gncelleyin yeni güncelleme yüklenmiştir. Sizde gözükmüyormu.

lütfen şuraya birisi tam sonucu yazsın hatice degil netice ye bakın

uruno

Üye
Dostum o nokia suit güncelemesi 1hafta önce hepimiz yaptık .Sende yap gitsin tel güncellemesi değil.

helal sana kardes

----------Eklendi @ 11:43:28 ---------- Yazıldı @ 11:40:43 ----------

en güzeli müsteri hizmetlerini arayıp sormak arkadas biri arayıp sorsun cevabı buraya yazarsa en mantıklısı

----------Eklendi @ 11:47:14 ---------- Yazıldı @ 11:43:28 ----------

müş hizmet 4443665

uruno

Üye

Dostum müşteri hizmetlerini falan aramana gerek yok.Nokia suit güncellemesi güncelle gitsin .Telefonla bir alakası yok

arkadasım esas konuyla alakalı arayın demistim c6 01 ile alakalı

Febris

Üye
yenı cıhazların belle yuklu olarak fabrıkalarından cıkmaya baslandgı söylenmişti olağnustu bi durum yok yanı.