Belleli gerçek C6-01

Olabilir. Belki tester ürünü denk gelmiş olabilir. Şunun şurasına belle'ye ne kaldı? Ben inanıyorum.

mezoart

Üye
Neden olmasın ?
Eninde sonunda geleceği gerçeğini biliyoruz ne de olsa.Bence olabilir ama biz materyalist ve realist insanlara birkaç fotoğraf ya da vidyo göstersen fena olmazdı.

bende de v14 çıkmadan v14 yüklü gelmişti

yeni nesil gelenler belle galiba oyle bir yazı görmüştüm.

peki şimdi bu telin yazılımını bir şekilde alıp yükleyebilirmiyiz kendi telimize? yarın bu çocuğu nasılsa görcem ben

Uğraşı gerektirir. Ayrıca telefonu hackleyip dosyaları almanız gerekir. Yapana kadar çıkar. Dosyaları ayıklamak lazım bir de.

​ben yarın bi nokia shopa uğrayım bakalım gelmiş mi onlara hiç belleli c6-01

Tuba

Üye
Konuyu açan arkadaşa inanmayıp yalan söylüyorsun gibi ithamları ve buna benzer kaygılı ve çelişkili yorumlar olan mesajlar silinmişdir....
Lütfen anlayışla karşılayıp daha sakin yorumlar yazın...

Tepkiler: salihk ve Kurtuluş40
Olabilir niye olmasın daha öncede anna güncellemesi gelmeden piyasada anna güncellemesi alan N8, C6-01 ve C7 satılmıştı bizede ondan sonra gelmişti...
Yani yılbaşından sonra fabrikadan piyasaya gönderilen telefonlarımız belle'li olabilir araştırmak lazım...

Tepkiler: Tuba

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaslar inanılmayacak bi durum yok bence sonucta nokia bunu daha önce duyurmustu 2011 son ceyreginden itibaren üretilen s^3 telefonlar belle yüklü olarak dagıtılcaktı

turkcell'den nasıl belleli c6 almıs bu arkadas ciddi merak konusu

oha hala soktayım ya ozmn bari naviye verinde bizde kuralım dimi şimdi c6-01 belleli video koyda tıklama rekoru olur walla

Febris

Üye
Navifirm 'e düşürselerrr....

uruno

Üye
sonunda güzel haber geldi.nokia diyordu zaten bütün s3 ler belleli üretilmeye başladı diye.maceranın sonuna yaklaşıyoruz galiba.

cyber

Üye
hemen telimizin bi tarafını bozalım sonra garantiye verelim onlarda yazılımı güncelleyip versinler olmaz mı

üstad konunun senle alakası yok aksama kadar belle çıktı diye asılsız konu açan yeni ergen gençler çok forumda bu durum tamamen ondan kaynaklanıyor...

Hakan Ay

Üye
Arkadaşlar NokiaSuite yasal olarak Symbian Belle güncelellemesini yüklememiz için uyarıyor.Nokia Suit güncelelmesi s.3.3.86.0 şeklinde 68MB lık bir güncelelme.Benim C6-01 e bu güncelelmeyi yapmaya cesaret edemedim henüz yorum yok.Ayarladığım güzel programlar çalışmaz korkusu var.Fakat dayanamayıp deneyeceğim galiba. Nokia Suite incelemenizi ve yorumlarınızı bekliyorum.

aosman61

Üye
c6'dan daha iyi bir telefonum olmasına rağmen c6-01 hayranıyım

^BaRoN^

Üye
Hakan o nokia suite sadece güncelleme.Telefonla alakası yok gönül rahatlığıyla kur