Belleli gerçek C6-01

TeAmo42

Üye
vay resimlerDE gelmiş süper

harbi belle lan bu walla belle:d

----------Eklendi 28.01.2012 @ 00:00:35 ---------- Yazıldı 27.01.2012 @ 23:58:21 ----------

ama ürün kodu farklı onu diyem

TeAmo42

Üye
ürün kodu benimki ile aynı

arkadaşlar bu konu gerçek bugün kız arkadaşıma aldığım c6-01 orjinal belle yüklü ve şuan bizim kullandığımız belleden çok çok daha hızlı ben c7 kullanıyorum ama c6-01 maxicep e daha hızlı giriyo oyunlarda daha hızlı menü kaydırmaları daha rahat telefon kasılmiyo

​gerçekten ayrı bir hava katmış telefona.arkadaş da uğraştı bizim için sağolsun eline sağlık

TeAmo42

Üye
yalancı diyenler olmuştu onlarA ders olsun.eline sağlık arkadaşım resimler için

jatvalca

Üye
gerçekten arkadaşlar çok şık duruyo cihaz ya şu belle çksada bellesek artık telefonları

SARACX

Üye
Bendede n8 var şuan servise gitti inşallah belle yüklerler ..

Çok sağol usta.Bir de zahmet olmazsa video çeksen.

resimleri nokia'nın twitter hesabına yolladım..herkes orjinal belle beklerken türkiye'ye gelmeye başladı..çatlasın fakirler

Tepkiler: CanKartaL
Belle gelse Kurban Kescek gibiyim yaa Gelse de hayırlısı ile bi tadını çıkarsak ne güzel olur .d

Ya arkadaşlar bu Belle geldiğinde yeni uygulama ve oyunllar gelir demi HD olarak

TeAmo42

Üye
Belle gelse Kurban Kescek gibiyim yaa Gelse de hayırlısı ile bi tadını çıkarsak ne güzel olur .d

Ya arkadaşlar bu Belle geldiğinde yeni uygulama ve oyunllar gelir demi HD olarak

nokia gameloft a ne kadar para basarsa o kadar oyun

Belle gelince 2 oyun çıkar ama şu Tintin ' i oynayabiliriz .