Belleden --- carla ve donnaya (açiklama)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lumisland

Lumisland

Üye
n8 i de 1400 1200 gibi fiyatlara alanlar var. Benden sana demesi belle refreshden sonra güncelleme bekleme ne fp1 ne fp2

doctorrr

doctorrr

Üye
gelir 2009 da çıkan 5800 a en son güncelleme ekim 2011 de geldi bizede kesin gelecektir

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Ana nokia bizi resmen kandırdı ya la fp1 dedi bişeler ekledi biz sonra fp2 carla donna diyoduk adamlar fp1'i carla 2'yi donna yaptı benim anlamadığım donna çift çekirdeklere gelecek diyorlardı 2. Nesiller fp2 bekliyor dediğinize göre donna iyide 2. Nesiller tek çekirdek değilmi :)

doctorrr

doctorrr

Üye
nokia bizi yedi :(

Lumisland

Lumisland

Üye
Ana nokia bizi resmen kandırdı ya la fp1 dedi bişeler ekledi biz sonra fp2 carla donna diyoduk adamlar fp1'i carla 2'yi donna yaptı benim anlamadığım donna çift çekirdeklere gelecek diyorlardı 2. Nesiller fp2 bekliyor dediğinize göre donna iyide 2. Nesiller tek çekirdek değilmi :)

Nokia kimseyi yemedi. Resimde yazan carla yenilikleri fp1 den önce piyasada dolanıyordu sonra fp1 oldu adı çünkü Nokia symbian ismini kaldırdı yazılımdan ve belle ismini sabitledi. Carla fp1 in proje ismiydi kısacası her projenin bir ismi vardır. Fp2 donna olmayabilir. Donna ayrı bir arayüz bir sistem de olabilir.

doctorrr

doctorrr

Üye
ama bu donna ismiylede çıkmayabilir...

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
Çok boş tartışmalar tel da yaptıklarım fotograf cekmek mp3 dinlemek konusmak baska hiç bişey yapmam nokia ya artık güncelleme gelse ne olur ölmüş artık nokia siz telefonda asphalt oynamaktan bahsediyorsunuz adam iphone da max payne crysis GTA 3 oynuyor Ne carla bekliyorum ne donna bekliyorum nede refresh bekliyorum sadece N8 imi elimden iyi bir fiyata cıkarmayı bekliyorum...

Lumisland

Lumisland

Üye
Çok boş tartışmalar tel da yaptıklarım fotograf cekmek mp3 dinlemek konusmak baska hiç bişey yapmam nokia ya artık güncelleme gelse ne olur ölmüş artık nokia siz telefonda asphalt oynamaktan bahsediyorsunuz adam iphone da max payne crysis GTA 3 oynuyor Ne carla bekliyorum ne donna bekliyorum nede refresh bekliyorum sadece N8 imi elimden iyi bir fiyata cıkarmayı bekliyorum...

çıkarttığının 4 katı fiyatına anca alırsın iphone u kolay gelsin ;)

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
bu eski bir konu. gecen ay gormustum.

doctorrr

doctorrr

Üye
ben verdiğim paraya acımıyorum valla gayette hakkını veriyor elimdeki...

- - - Eklendi - - -

ben verdiğim paraya acımıyorum valla gayette hakkını veriyor elimdeki...

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Haber çok eski. Konu kapalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt