belledeki galeri sorunu yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mostar34

Üye
    Konu Sahibi
belledeki galeri sorunu yardim
arkadaslar belleyi yukledim ama galeride sorun var giriyorum sadece siyah bir ekran cikiyor videolarim ve resimlerimi gostermiyor arti tercihlerde zil seslerinede girmiyor yardim ederseniz sevinirim ...

aaaati

Üye
kardeş hard format belleyi tekrar yükle

----------Eklendi @ 14:21:54 ---------- Yazıldı @ 14:18:41 ----------

belleyi yüklerkende yükleme bitene kadar pin kodu dahil telefona hiç dokunma

mostar34

Üye
    Konu Sahibi
kardeş hard format belleyi tekrar yükle

----------Eklendi @ 14:21:54 ---------- Yazıldı @ 14:18:41 ----------

belleyi yüklerkende yükleme bitene kadar pin kodu dahil telefona hiç dokunma

ben yuklemeden sonra sadece pın kodunu gırmıstım onun dısında dokunmadım sanırım onun ıcın sorun oldu galıba tskler ılgın ıcın ...

uribaju

uribaju

Üye
belki siyah duvar kağıtları ilk alanı kaplamıştır galeriye girfikten sonra aşağı kaydır bakalım başka foto gözükecek mi

man20

man20

Üye
belle yüklerken sadece pin kodunu girceksin (eğer telefonda görünürse) suite'tede öle yazıo altında uyarı olarak. ama pin kodunu girdikten sora dil seçimi filan gelio onu yapmicaksın işte orda durcan.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Bi format at en iyisi.

mostar34

Üye
    Konu Sahibi
yok denedim siyah bir ekran telefon kapali gibi anlamadim tercihlerdede seslere giremiyorum kendi sesleri ve mp3 ler dahil belleyi yuklemeden once soft format atmistim tele sonra belleyi kurmustum temiz olsun diye ama hata verdi biyerde sanirim 323mb la yukledi belleyi forumda baska bir arkadas 1gb dan bahsetmisti eksikmi yukleme yapti acaba suiteyide guncellemistim sorun hala devam ediyor olmazsa hard format atip tekrar yukleme yapicam ayni sorun olursa annaya devam yapacak biseyim yok artik hepinize ayri ayri tskler arkadaslar ...

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
yok denedim siyah bir ekran telefon kapali gibi anlamadim tercihlerdede seslere giremiyorum kendi sesleri ve mp3 ler dahil belleyi yuklemeden once soft format atmistim tele sonra belleyi kurmustum temiz olsun diye ama hata verdi biyerde sanirim 323mb la yukledi belleyi forumda baska bir arkadas 1gb dan bahsetmisti eksikmi yukleme yapti acaba suiteyide guncellemistim sorun hala devam ediyor olmazsa hard format atip tekrar yukleme yapicam ayni sorun olursa annaya devam yapacak biseyim yok artik hepinize ayri ayri tskler arkadaslar ...

318 mb olarak yaptı bende güncellemeyi ama yüklemeden önce hafıza kartını çıkarttım ve içindeki tüm sistem dosyalarını temizleyip sadece resim, video ve program setuplarımı bıraktım hafıza kartında
ayrıca güncelleme sırasında dil seçim ekranı geldiğinde kazara dili de seçtim ben ama bi sorun olmadı muhtemel sorunlarınız hafıza kartından kaynaklanıyor olabilir hafıza kartsız güncellemeyi deneyin olmadı flash atarsanız daha garanti olur ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...