bellede mesaj sorununu artık çözelim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahmetyilmazas4

ahmetyilmazas4

Üye
    Konu Sahibi
bellede mesaj sorununu artık çözelim
arkadaşlar belle güncellemesi geldiği günden beri mesaj sorunlarıda beraberinde geldi forumda bazı arkadaşlardada konu olmuştu bu.ama bi çözüm bulunamadı konu alt oldu gitti.mesaj gönderdiğimde giden kutusuna girip tekrar gönderiyorum buda ikinci bi iş veya unutup gitti diye bakmıyorum mesajı sonra farkına varıyorum gitmedigini.arkadaşlar mesaj gelen giden kutusunuda siliyorm ama sorun gene aynı her on mesajdan altısı böyle oluyor. Yardımlarınızi bekliyorum telefonum Zaten hackli.Teşekkürler

_ardaa

_ardaa

Üye
Microsoft apps 1.0 yada 2.0 olan paketlerini yükledin mi? yüklediysen lync uygulamasını kaldır, bir de communicator uygulamasını da kaldır telefonu yeniden başlat.

ahmetyilmazas4

ahmetyilmazas4

Üye
    Konu Sahibi
onların hepsini kaldırmıştım Zaten ama gene sonuç olumsuz kardeş

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
öncelıkle hack'i kaldır öyle dene bence

luckysleven

luckysleven

Üye
bende de fp1 den sonra mesaj gönderince ekran anlık beyaz oluyor sonra geri geliyor yoktu bu fp1 den önce

ahmetyilmazas4

ahmetyilmazas4

Üye
    Konu Sahibi
hacki kaldırmada bi fayda etmez bence çünkü annada hackliydi kardeş ama bi sorun yoktu hem bekleyi hemen hacklmdim bi kaç gün kullandım orjinal halini genede sorun vardı.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yeniden belleyi yüklemeni öneririm

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
+1
tabi önce format atıp tekrar yüklersen daha sağlıklı olur

elbette hack'inde kalkması gerekirkı sorunun nerden kaynaklandığı bilinsin.yinede karar arkadaşın ancak bu kadar yardım edebıliriz.

ahmetyilmazas4

ahmetyilmazas4

Üye
    Konu Sahibi
tekrar belle yüklerim sonucu size bildiririm arkadaşlar Teşekkürler.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
bende çok çok nadir oluyor bu sorun 15 mesajda bir belki..Telefonum hackli.. Bence o kadar sorun edilcek bişey değil ama tabi sizde daha sık oluyorsa bilemem

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Belle yi tekrar yükleyeceksen suite ile tekrar yükleme yerine yedeklerini suite e aldıktan sonra dead flash atmanı tavsiye ederim. Yazılımı tekrar üzerine yüklediğinde çakışmalar veya eski dosyalardan kaynaklanabilecek hatalar olabilir. En güzeli dead flash ile sıfır yazılım atmak bence.

hakan_710

hakan_710

Üye
arkadaşlar belle güncellemesi geldiği günden beri mesaj sorunlarıda beraberinde geldi forumda bazı arkadaşlardada konu olmuştu bu.ama bi çözüm bulunamadı konu alt oldu gitti.mesaj gönderdiğimde giden kutusuna girip tekrar gönderiyorum buda ikinci bi iş veya unutup gitti diye bakmıyorum mesajı sonra farkına varıyorum gitmedigini.arkadaşlar mesaj gelen giden kutusunuda siliyorm ama sorun gene aynı her on mesajdan altısı böyle oluyor. Yardımlarınızi bekliyorum telefonum Zaten hackli.Teşekkürler

ben dün gece benzer bir konuda düşüncelerimi dile getirmiştim ama sanırım bazı arkadaşlar okumamış boşuna flash falan atmayın yazılımın genel bir sorunu bu güncelleme çıkmadan düzelmez. Ayrıca en ufak bir sorunda yok hackten dir hard format at gibisinden lafları çok duyuyorum. bizim hack dediğimiz yöntem 1. olarak sistem dosyalarına erişim için 2. olarak ise imzasız uygulamaları yüklerken sertifika sorunu yaşamamak içindir. Başka bir deyişle hack yapmayı bilgisayarınızdaki gizli dosyaları göster seçeneği ve oyun yüklediğinizdeki c.r.a.c.k işlemi gibi düşünebilirsiniz. Şimdi bu sözlerimi okuyan arkadaşlar lütfen her sorunu Hack işlemine bağlamasın ben yıllardır her telimi hackli olarak kullanıyorum bende neden sorun çıkmıyo?. Umarım kendimi ifade edebilmişimdir

• Beğen
Tepkiler: 'Sefer ve CanKartaL
Polymath

Polymath

Üye
bende de ayni sorun mevcut, genel bir sorun

ahmetyilmazas4

ahmetyilmazas4

Üye
    Konu Sahibi

ben dün gece benzer bir konuda düşüncelerimi dile getirmiştim ama sanırım bazı arkadaşlar okumamış boşuna flash falan atmayın yazılımın genel bir sorunu bu güncelleme çıkmadan düzelmez. Ayrıca en ufak bir sorunda yok hackten dir hard format at gibisinden lafları çok duyuyorum. bizim hack dediğimiz yöntem 1. olarak sistem dosyalarına erişim için 2. olarak ise imzasız uygulamaları yüklerken sertifika sorunu yaşamamak içindir. Başka bir deyişle hack yapmayı bilgisayarınızdaki gizli dosyaları göster seçeneği ve oyun yüklediğinizdeki c.r.a.c.k işlemi gibi düşünebilirsiniz. Şimdi bu sözlerimi okuyan arkadaşlar lütfen her sorunu Hack işlemine bağlamasın ben yıllardır her telimi hackli olarak kullanıyorum bende neden sorun çıkmıyo?. Umarım kendimi ifade edebilmişimdir
evet bu genel bi sorun inşallah kısa sürede bi güncelleme gelirde düzelir

---------- Eklendi @ 10:14:07 ---------- Yazıldı @ 10:12:49 ----------

Belle yi tekrar yükleyeceksen suite ile tekrar yükleme yerine yedeklerini suite e aldıktan sonra dead flash atmanı tavsiye ederim. Yazılımı tekrar üzerine yüklediğinde çakışmalar veya eski dosyalardan kaynaklanabilecek hatalar olabilir. En güzeli dead flash ile sıfır yazılım atmak bence.

teşekkür ederim bunu mesaj için olmasada belleyi tekrar yüklemem gerektiğinde senin dediğin gibi yapcam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt