Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Belle'de menü düzeni değiştirme
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre-45
Üye
Konu Sahibi
Belle'de menü düzeni değiştirme
Belle'de normal olan 3x4 olan menü düzenini 4x4 veya 4x5 olarak değiştirmem mümkün müdür ?
projectmaximo
Üye
olacağını sanmıyorum ama olsa çok güzel olurdu gerçekten
Emre-45
Üye
Konu Sahibi
neden olmasin ki anna da oluyor
kraldost
Üye
onun yamasını bulmak lazım bulan olur ilerde sabırlı olun
n000k
Üye
yama derken? arkadaşlar zaten şuan kullandığımız belle betanın betası.. daha geliştirirler, daha eklenmesi gereken bir sürü özellik var.. orjinalin şuanki betadan daha iyi olacağını ve daha çok özellikli olacağını düşünüyorum.. sadece biraz sabır..
synergy11
Üye
aynen n000k a takılıyorum daha geliştirilcek çok şey var
Çok şükür benim telefonda daha bir sorun yok ufak tefek buglar oluyor arada onu da betalığına veriyorum ama belle harika bi sistem olmuş gerçekten bir de şu menü yamasını yapan olsa harika olur
yok be arkadaslar annayi biz turkcelestirdik oylede kaldi belle'yide biz gelistiririz nokia piyasa surer oylede kalir.bana oyle geliyorki nokia bilerek sizdiriyor belesten gelismisini onlarda indirip bize tekrar gonderiyor.parasiz iscilik yapiyoruz.
yok be arkadaslar annayi biz turkcelestirdik oylede kaldi belle'yide biz gelistiririz nokia piyasa surer oylede kalir.bana oyle geliyorki nokia bilerek sizdiriyor belesten gelismisini onlarda indirip bize tekrar gonderiyor.parasiz iscilik yapiyoruz.