bellede hafıza kartı değiştirince annaya dönüyormuş tam bir bilgisi olan varmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alicanli1

Üye
    Konu Sahibi
bellede hafıza kartı değiştirince annaya dönüyormuş tam bir bilgisi olan varmı ?
bellede hafıza kartı değiştirince annaya dönüyormuş tam bir bilgisi olan varmı

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Hayır dönmez yazılımın hafıza kartıyla bir alakası yoktur.Kim demişse acayip sallamış :ehe

alicanli1

Üye
    Konu Sahibi
ama yazılım hafıza kartına kuruluyormuş ? değiştirince eski haline döner diye düşündüm bende

Feyzalstyle

Feyzalstyle

Üye
sıkan iyi sıkmış öylebişey yok kardeşim :nono:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Espri yapmıştır:)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ama yazılım hafıza kartına kuruluyormuş ? değiştirince eski haline döner diye düşündüm bende

Yok kardeşim yazılım telefona yazılır buna emin ol,uygulamalar hafıza kartına yüklenir hafıza kartını degiştirirsen yüklemiş oldugun uygulamalarda diger kartta kalır.bunu söyleyenin ya bilgisi yok yada maksadlı yapmıştır

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Kim soyediyse 21 Araligin sorumlusudur. Mayadir Maya.

burakicyar

Üye
[ENGİN];5597819' Alıntı:
Hayır dönmez yazılımın hafıza kartıyla bir alakası yoktur.Kim demişse acayip sallamış :ehe
Nasıl sallamışlarsa hala gülüyorum :d:

EmreSalman

Üye
keşke o kadar kolay olsa ama imkansız :aha:

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
hafıza kartıyla belleden annaya dönülseydi şuan çoğu annaya dönmüştü :D böyle birşey imkansız :D

MaxipmaN

Üye
hafıza kartına kurulsaydı çıkarttığında telefon açılmazdı :oke:

serinaga

serinaga

Üye
Kardeş eğer halen inanmıyorsan, hafıza kartını çıkar da bir aç telefonu, işte o zaman gerçeği öğrenirsin, gerisi yalannn ...

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
üniversitede kızlar teklif ediyormuş gibi oldu bu :)

asigsasi

asigsasi

Üye
arada bi böyle konulara ihtiyac var :ehe

achambo

achambo

Üye
ben de pil değiştirip wp8 yüklicem:ehe

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Şöyle izah edeyim bunu söyleyen kişi Anna sürümünü kullanıyordur ama belle teması mevcuttur temayıda hafıza kartına kurduğu zaman hafıza kartını da çıkarınca doğal olarak tema yok oluyor o yüzden o kişi öyle söylemiş olabilir :bilmm

çünkü bunun başka bi açıklaması olamaz + hafıza kartı ile yazılım/sürümün herhangi bir alakası yok :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: hizan
DustoJniK

DustoJniK

Üye
doğru söylüyor. Bu şeye benzedi hani gökkuşağının altından geçersen cinsiyet değiştiriyorsun falan. Diyenin hayal gücü bayağı yüksekmiş.:)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
doğru söylüyor. Bu şeye benzedi hani gökkuşağının altından geçersen cinsiyet değiştiriyorsun falan. Diyenin hayal gücü bayağı yüksekmiş.:)

gökkuşağı benzetmesi güzeldi :oke: :D

alicanli1

Üye
    Konu Sahibi
lan başka zaman bi konu açarım 2,3 kişi cevap yazar bu konuyu açtım açtığıma pişman oldum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt