bundan daha iyi bir çözüm var 1 ay önce forumda konu açmıştı bir arkadaş flv dosyasını normal açın yeşil tuşa basılı tutun video açılınca bırakın 10 saniyede kesin açılır
Flv'dense mp4 kullanıyorum flv zaten 480p üstü desteklemez. Player'da çok eksikti. Bence converter ile mp4 kullanın. Güncelleme bu sıralarda gelmeli eğer gelmezse CFW atmayı düşünüyorum sorunların en aza indirgendigi. Mesaj sorunu Mesela hala etkisini sürdürüyor
Flv'dense mp4 kullanıyorum flv zaten 480p üstü desteklemez. Player'da çok eksikti. Bence converter ile mp4 kullanın. Güncelleme bu sıralarda gelmeli eğer gelmezse CFW atmayı düşünüyorum sorunların en aza indirgendigi. Mesaj sorunu Mesela hala etkisini sürdürüyor
een basit çözüm belle de internet dowland manager i kurup istediğiniz videoları en basit youtube den mp4 720p değerinde indirmek ben bu şekilde telefonum daki 3 gb lık video arşivimi yeniledim hoş birazcık kalite düşük ama fark yok tavsiyem en garanti çözüm ..
hayret valla ben 4 kere belle kullandim 4 kere anna ya döndüm hatta bi ara belle yeni çıktığında bi süre 14 02 ye bile döndüm kullandım ama belle yi tekrar attığımda flv sorunu var bende hepsini mp4 olarak güncelledim videoların hiç bi sıkıntım yok aşırı nimbuzz kullanmak tan ve şarjın 12 saat gitmesinden başka