Arkadaşlar Nokia 603 bir fiyat/performans ürünüdür. 500 liralık bir fiyatı olduğunu düşünürsek 1000tl'ye kadar hiç bir Android cihaz 603 kadar stabil çalışamaz. İşlemcisine kötü vb. derlerse hiç aldırma optimizasyon denen birşey var Symbian da Arm11 ' e optimize edilmiş ayni ios optimizesi gibi Iphone 3Gs bile hala sorunsuz stabil çalışabiliyor. Uygulama yönünden şahsen benim bir sorunum yok telefonda yeterince uygulamam var oyun olarak da ilk aldığımda heves ettim Asphalt 5-6, NFS Shift, Racing Thunder 2, GT Racing vb 10'a yakın HD oyun yüklemiştim fakat oyun da biryere kadar ki ben telefonun stabilliğini rahatlığını şarj performansını kişiselleştirebilir olmasını ekran renk doygunluğu (amoled kadar olmasa da fena sayılmaz) ve multimedya performansını sevdim ve bunlar için aldım. Şuan telefonda 16 GB hafıza kartı var her gün yatmadan bir 720p film yüklüyorum telefona gece de izliyorum telefonun video performansı renkleri harika yani. Ve internetteki komik swf'leri de attım telefona eğlenceli vakit geçirirsin telefonunla herşey oyun değil ki. Eğer oyun isteseydim aynı fiyata gider Iphone 3GS alırdım.