Belleciler yardiminiz lazim.bu son telefon şansim...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fzt_m

Üye
    Konu Sahibi
Belleciler yardiminiz lazim.bu son telefon şansim...
Arkadaşlar nokia 603ü çok beğendim.tek sorun işletim sistemi belle olmasi.buradaki herkes belle kullandiğina göre arkadaşlar belleden memnunmusunuz uygulama sikintisi çekiyormusunuz.

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Arkadaşlar nokia 603ü çok beğendim.tek sorun işletim sistemi belle olmasi.buradaki herkes belle kullandiğina göre arkadaşlar belleden memnunmusunuz uygulama sikintisi çekiyormusunuz.

uygulamaya cok ihtiyac duymadigimdan ben sikinti cekmiyorum :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
telefonu hackle yeter ama oyun istiyorsan iphone yada androit al

doctorrr

doctorrr

Üye
telefonu hackle yeter ama oyun istiyorsan iphone yada androit al
aynen uygulama yönünden sıkıntı çekmezsin ama oyun :s gerçi uygulamalar ios veya android deki kadar kaliteli olmasada... 700-800 liralık androidlere bak...

mah23442344

Üye
telefonda çok fazla oyun ve gereksiz uyguluma kullanan biriysen hiç alma.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
  • Beğen
Tepkiler: fzt_m
ANIL

ANIL

Admin
Symbian^3 Uygulamaları bölümüne bakarak karar verebilirsin. Bence yeterli sayıda uygulama var. 603 fiyatına göre çok iyi telefon.

MaxipmaN

Üye
oyunlar berbat onu sölim :D

jdmsaint

jdmsaint

Üye
kardeşim açık ve net konuşayım.Ben oyun manyağıyım özellikle nfs serisini pc de bitirmiş biriyim.C7 de shift,gt racing,aspalth oyununu hevesle yükledim. İlk başta tanıdıkda vardı onda arada oynarken keşke bndede olsa diyodum. Şimdi aynı oyun bnde olmasına rağmen1 haftada hmen bktım oyundan. Şuanda oynayasım gelmiyor. İnternette gezinmek daha cazip geliyor.

• Beğen

fzt_m

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim açık ve net konuşayım.Ben oyun manyağıyım özellikle nfs serisini pc de bitirmiş biriyim.C7 de shift,gt racing,aspalth oyununu hevesle yükledim. İlk başta tanıdıkda vardı onda arada oynarken keşke bndede olsa diyodum. Şimdi aynı oyun bnde olmasına rağmen1 haftada hmen bktım oyundan. Şuanda oynayasım gelmiyor. İnternette gezinmek daha cazip geliyor.
603 internette gezinme açısından iyideğilmi?

jdmsaint

jdmsaint

Üye
  • Beğen
benderhomer

benderhomer

Üye
benim için bu işletim sisteminin tek eksi iphone daki gibi face bildirimlerinin ekrana gelmemesi ve gelen msjların ekranda okunamaması. Öteki türlü olağan üstü stabil ve kullanması kolay telefon. Ben 7 aydır kullanıyorum hiç abartılı problemim olmadı. 603 s^3 işletim sistemiyle de çok hoş bence

• Beğen
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
ne sıkıntısı çevir çevir bitmiyor hergün bir sürü uygulama az diyen kimmiş

• Beğen

mah23442344

Üye
benim için bu işletim sisteminin tek eksi iphone daki gibi face bildirimlerinin ekrana gelmemesi ve gelen msjların ekranda okunamaması. Öteki türlü olağan üstü stabil ve kullanması kolay telefon. Ben 7 aydır kullanıyorum hiç abartılı problemim olmadı. 603 s^3 işletim sistemiyle de çok hoş bence

kardeşim eğer ekrana fmobi veya telefonun orjinal facebook widgetini koyarsan bal gibi de gelir ekrana bildirimlerin.

great14

great14

Üye
Arkadaşlar Nokia 603 bir fiyat/performans ürünüdür. 500 liralık bir fiyatı olduğunu düşünürsek 1000tl'ye kadar hiç bir Android cihaz 603 kadar stabil çalışamaz. İşlemcisine kötü vb. derlerse hiç aldırma optimizasyon denen birşey var Symbian da Arm11 ' e optimize edilmiş ayni ios optimizesi gibi Iphone 3Gs bile hala sorunsuz stabil çalışabiliyor. Uygulama yönünden şahsen benim bir sorunum yok telefonda yeterince uygulamam var oyun olarak da ilk aldığımda heves ettim Asphalt 5-6, NFS Shift, Racing Thunder 2, GT Racing vb 10'a yakın HD oyun yüklemiştim fakat oyun da biryere kadar ki ben telefonun stabilliğini rahatlığını şarj performansını kişiselleştirebilir olmasını ekran renk doygunluğu (amoled kadar olmasa da fena sayılmaz) ve multimedya performansını sevdim ve bunlar için aldım. Şuan telefonda 16 GB hafıza kartı var her gün yatmadan bir 720p film yüklüyorum telefona gece de izliyorum telefonun video performansı renkleri harika yani. Ve internetteki komik swf'leri de attım telefona eğlenceli vakit geçirirsin telefonunla herşey oyun değil ki. Eğer oyun isteseydim aynı fiyata gider Iphone 3GS alırdım.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Androidteki oyun ve programlari gorsen aklin gider ornegin telin flash ve kamera sayesin kalp atis hizini olcebilirsin sana tavsiyem sybian alma ya lumialari bekle veya benim telden al sonra pişman olma

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
Telefon diye alıcaksan Nokia al ama hava yapayım uygulamalar bol olsun pcdeki gibi oyunlar olsun dersen iphone yada android li bi cihaz al hee birde nokia cihazların degeri çok çabuk düşüyor 2008 yılında N95 8bGb almıstım 1.600 e iphone 3gs çıkmıstı daha yeni fiyatı 1.400 falandı suan N95 8gb 100-150 tl falan 3gs hala 800-900 tl ama sağlam olsun telefon olsun diyosan herzaman Nokia

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt