belle yükleme de sizlerden bir bilgi istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
    Konu Sahibi
belle yükleme de sizlerden bir bilgi istiyorum
arkadaşlar öncelikle ben belle yi anna dan 14,02 ye dowrangdade yaparak yüklemiştim bazı sorunlar oldu ama şimdi anna var telefonda ve anna var ken belleyi yüklesem sorunlar hala devam eder mi sorunlarım internet sayfası açma flv uzantılı videoları oynatmama wifi den bağlantının ikide bir kesilmesi gibi acaab bu sorunlar hala devam erde mi . dediğim gibi ben önceden 14,02 nin üzerine belle kurmuştum şimdi ise anna var bunun üzerine kurarsam sorunlar hala devam edermi

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşim oncelikle fabrika ayarlarından verı sil ve geri yükle ıle bi format at ama öncesinde telini hatsız moda al başlangıcı boyle yap hafiza kartını da biçimlendır

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
    Konu Sahibi
ÖYLE YAPTIM AMA O ZASMAN GENE HATA VERMİŞTİ HAFIZA KARTINI BİÇİMLENDİRDİM telefona format atarak yükledim ama 14,02 de gene hata aldım olmadı bi daha yükledim gene hata aldım benim dediğim şu an anna yüklü acaba anna da da bu hataları alırmıyım ki

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
almazsın sanırım yazılımı yuklerken tel kendinı yeniden başlatırken bağlantı koptu hatası verir bu dogal senin yapacagın tele ve usbye dokunmamak ülke dili pın gùvenlık kodu istese bile dokunma yazılımı yuklemeye devam edıyor dene bi kolay gelsin

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
    Konu Sahibi
bakalım şimdi annanın üzerine belle kuruyorum inşallah sorun yaşamam .. yaşarsam eğer kesinlikle belle de ciddi hatalar var demekktir

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bakalım şimdi annanın üzerine belle kuruyorum inşallah sorun yaşamam .. yaşarsam eğer kesinlikle belle de ciddi hatalar var demekktir

dedigim gibi baglantı koptu hatası verırse dıl seçimi vs tele dokunma taki güncelleme tamam diyene kadar kolay gelsin

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
    Konu Sahibi
sağol şimdi yüklüyo ovi suite den bakalım hatalar var mı daha annanın üzerine kurunca da hata verirse yeni bi güncellemeye kadar bekleyeceğim

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yazılımda hata yok gibi ufak tefek eksıklıklerı dışında oda zamanla düzeltilir

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
    Konu Sahibi
Yok kardeşim yok ya benim telefon a yazılım uymuyor yada yazılım hatalı anna nın üzerine de kurdum yazılımı yok olmuyor olmuyor gene hd videoları oynatmıyor gene wifi kesiliyor gene internet te sayfalar açılmıyor anlamadım valla

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
şuan bellemi yüklü

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
    Konu Sahibi
Hayır 14,02 ye dowrangdade yaptım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt