Belle yükledim ama telefon çok hantallaştı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akatsuki

Akatsuki

Üye
    Konu Sahibi
Belle yükledim ama telefon çok hantallaştı
Telefon çok geç açılmaya başladı. Diğer uygulamalarda açılırken bekletiyor, mesaj yazarken tuşlar gözükmüyor vs.. Başka böyle problemler yaşayan var mı yoksa sadece bana mı denk geldi ?

TheMadness

TheMadness

Üye
hard format çek e yi biçimlendir flash at tekrardan

cyber

cyber

Üye
Retry flash

uribaju

uribaju

Üye
telefon biraz geç açılabilir o normal ama bellede hantallaşma imkansız format at derim

Akatsuki

Akatsuki

Üye
    Konu Sahibi
Tekrar flash attım düzeldi uygulamalar felan normal açılmaya başladı ama telefon hala geç açılmakta.

fatih982

fatih982

Üye
telin açılması birazdaha hızlanır otomatik açılan programlar varsa onları kapat tuş kilidi ve benzeri programlar gibi

Akatsuki

Akatsuki

Üye
    Konu Sahibi
Peki menüyü hızlı düzenlemenin bir yolu var mı. Tüm uygulamalar ana menüde gözüküyor aşağı in in bitmedi :)

Quaresma53

Quaresma53

Üye
çakma belle olduğundan olabilir. orjinalini beklyoruz biz emin ol boşuna değil.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Kardeş şurada kaldı 1 hafta dayanamdınmı :)

valent

valent

Üye
Mart ayını hiç karıştırmayın bence şubat bile belleyi bekleyen arkadaşlarımıza zor gelirken mart kalp krizi olur herhalde

SilentOne

SilentOne

Üye
yok ya okadr olmaz mart naptın sen

yeauw

yeauw

Üye
ben belle istemiyorum arkadaş istesekde gelmiyor !
demek isterdm de :) belle belle :D

Akatsuki

Akatsuki

Üye
    Konu Sahibi
Önyargılarla yüklememe rağmen hoşuma gitti gerçekten güzel olmuş. Her ne kadar geç açılsada açıldıktan sonra gayet performaslı. Orjinali çıkana kadar takılayım orjinali çıkınca onu yükleyip kullanırım.

SilentOne

SilentOne

Üye
ya o değilde n8 e kuranlar 7 ay dan beri kullanıyor c7 ile rahat bi 3 ay var zaten belleyi bi biz istiyok ya admalar hevesini aldılar zatende son güncellemeydi diye kullandılar belleyi şimdide iosa androide geçiyor

• Beğen
Tepkiler: n000k

aydogdu_c7

Üye
nokia müşteri temsilcisi ile yaptığım görüşmede en gec 10 gün içerisinde bizlerle olacağını söyledi cunki önce uzak doğu sonra abd ve enson avrupa bölgesinde yayınlanacakmış

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
ya o değilde n8 e kuranlar 7 ay dan beri kullanıyor c7 ile rahat bi 3 ay var zaten belleyi bi biz istiyok ya admalar hevesini aldılar zatende son güncellemeydi diye kullandılar belleyi şimdide iosa androide geçiyor
Bende sıkıldım bi 3Gs akasım var ama bilmiyorum .

uruno

uruno

Üye
Nokia müşteri temsilcisi lafı duymak istemiyorum artık yahu aramayın şu zevzekleri ne dediklerini bilmiyorlar zaten kafalarına göre atanzi tutanzi Bazen bizle t..... geçiyolar gibime geliyor.

• Beğen
Tepkiler: n000k
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Nokia müşteri temsilcisi lafı duymak istemiyorum artık yahu aramayın şu zevzekleri ne dediklerini bilmiyorlar zaten kafalarına göre atanzi tutanzi Bazen bizle t..... geçiyolar gibime geliyor.

Haftaya çarşambaya kadar sıkın dişinizi X7 500 ve Oro ' yada gelmedi bir tek siz yoksunuz :D

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
zaten belle 1 ghz lik telefonlar içindi o yüzden bizde geç açılması normal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt