Belle yükledikten sonra yardım yurt dışı telefonum ingilizce oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Belle yükledikten sonra yardım yurt dışı telefonum ingilizce oldu.
nasıl türkçe yapabilirim.. lütfen yardım edin

aynı sorun bendede oldu takip ediyorum

[ENGİN]

Üye
navıfırmden euro 2 yi yuklemen gerekir product ve telefon rengıni secerek

FlaxLy

Üye
Telefonun dili ingilizce olmuş ise yurddışı çıkışlı. Yapmak gereken yol

1- Flash atarak her güncellemede ( küçük güncellemeler hariç ) Türkçe dil yapabilirsin. Başka hiçbir çaren yok.

2- Flash atmak yerinde "Nokia Suite" programı ile güncellersen türkçe dil olmaz.Gelmez.Her seferinde ingilizce dil olur.

3- Flash atmayı bilmiyorsan forumda anlatımı "n8" için mevcuttur.Oradan bakabilirsin.Saygılar..

navifirm den c 7 rm 675 i seçtim -111.30.609 seçtim. sağ ekran da epeyce (sanırım) flash çıktı. sorum hangisini sececeğim.biir sürü tam anlamayadım

multiflash değil firmware update diycen .

server: production external- n0okia c7 rm-675-euro 2 turkey frost metal ( 059b5g8) i seçtim.suan dosyaları indiriyorum.indirdiğim dosyaları phoenix le mi atıcam telefona. birde bu işlem fabrika ayralrına döndürüyor cihazı. nokia belle silinecek mi_ teşekkürler

birde releases bölümünden hangisini seçicez. c7 türkçe dil paketi için. 25.7 - 24.1 gibi mesela

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
birde releases bölümünden hangisini seçicez. c7 türkçe dil paketi için. 25.7 - 24.1 gibi mesela
111.030.609 sec belle icin sonra euro2 bul turkiye farketmez secince kendisi isaretliyor onlari indir.
nereye indiricegini sarar masa ustune dosya ac rm-xxx icine indir.

yardımınız için teşekkürler. indiriyorum.son dosya kaldı. yapıcam inşallah

Konu Sahibi
navifirmden indirmeyi bilmiyorum.. hangi linkleri indireceğimi bilmiyorum.. yazabilirmisin

Yurtdışı telefon almayı düşünüyordum. Almam artık. Ben bu flash işleriyle uğraşamazdım O.o

maxicep.com/modifikasyon-araclari-bilgi/navifirm-1-6-1-turkce-587734.html

Mobildeyim fazka yardımcı okamıyorum bunu indir haber ver bide telefon modelin ne?

ben sorunu hallettim.navifirm plus 1.3 indirdim. production external den nokia c -7 rm-675\ 111.30.609\ euro 2 turkey seçtim. dosyaları indirdim. yeni bir klasör oluşturup indirdiğim dosyaları rm-675 adıyla kaydettim. rm-675 klasörünü c: program files: nokia: phoneix: product dizinine kopyaladım.
phoneix 44842 sürümünü indirdim.
1-) Phoenix'i açın. Sol üstteki menüden "File -> Scan Product" deyin.

2-) Yazılımın cihazınızı tanımasını bekleyin. Cihaz tespit edildiğinde resimdeki gibi yeni 1 bar çıkacaktır.

3-) Yine menüden "Flashing -> Firm Update" deyin.

sekmeler içinde daha önce c: ye kopyaladığım dosyalar göründü.

4-) Ekranda güncellemek/hacklemek istediğiniz sürüm belirecektir. Herşey hazırsa "Refurbish" diyerek flashlama işlemini başlatın.

biraz karışık gibi oldu ama sırasıyla yapın. olur inş. benim tel c 7 .yardımcı olmaya çalışırım

lacivert mi mavi mi?

----------Eklendi @ 19:21:57 ---------- Yazıldı @ 19:18:02 ----------

navirmde telefonu bul(rm-596) 111.30.0609 a bas gelen varyantlardan euro2 turkey bul telefonunun rengine göre indir maviyse blue yazar sonra ona basınca seçili 8 dosya gelcek onu masaüstüne RM-596 diye bir klasör açıb ve içine kaydedin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...