BeLLe Yeni WidgetLer (.Sis)

cok sükür calisti arkadas herhangi bir sorun cikarmadi, bugün ilk yükledigimde telefonda donmalar oluyordu 1-2 seferde bataryayi cikarmak zorunda kalmistim.

Tepkiler: OzGuRKnowN
hiç bi dosyayı silmeden olduğu gibi kurdum widgetları ve hiç bi sorun yok stabil çalışmaya devam FOREVER C7 BELLE

dj_v6

Üye

Konu Sahibi

a.emre

Üye
Bende yükledim.İlk zamanlar çok güzel çalışıyordu.Fakat şimdi telefonu kapatıp açtıktan 2-3 saat sonra widgetlar kilitleniyor dijital saat bile donuyor.Sıkıntı ne olabilir.

Konu Sahibi
Bende yükledim.İlk zamanlar çok güzel çalışıyordu.Fakat şimdi telefonu kapatıp açtıktan 2-3 saat sonra widgetlar kilitleniyor dijital saat bile donuyor.Sıkıntı ne olabilir.

Yüklediğin bir programla alakalı olabilir..

C:/200159c0\themes bahsedilen dosyayı xplovrer le bulamadım dosya yonetıcısınden bulamadım pc den tele bakdım yıne bulamadım bende mı anormallık var _? bulamadıgım ıcın dogal olarak guncelleme hatası alıyorum ıvo 777 belle hacklı ????

Konu Sahibi

C:/Private Klasörü içerisindedir. X-Plore ve Dosya yöneticileri ile görebilirsin.. Pc'de işe yaramaz Bulamazsın.

C:/Private Klasörü var x plore dde gozukuyoda ıcıne gırılmıyo yanında + ısaretı yok o seklı bos klasorlerde yapması lazm degılmı normalde :S:S

Konu Sahibi
C:/Private Klasörü var x plore dde gozukuyoda ıcıne gırılmıyo yanında + ısaretı yok o seklı bos klasorlerde yapması lazm degılmı normalde :S:S

Rompacther Programını yükleyip Open4All yamasını aktif edersen Sorunun Hallolur diye düşünüyorum

yasarr35

Üye
arkadaşlar C:/200159c0\themes klasörünü sildikten sonra korktum bi an widgetler gitti diye ama telefonu kapatıp acınca geliyor hepsi geri

Gençler bi sorum olacak ... Widget olayını abartıyım derken Orjinal Dijital Saat bozuldu
Yani Widget ekle de Saat-Dijital yok.. onu nasıl halledebilirm.. yardımcı olursanız sevinirim..

Gençler bi sorum olacak ... Widget olayını abartıyım derken Orjinal Dijital Saat bozuldu
Yani Widget ekle de Saat-Dijital yok.. onu nasıl halledebilirm.. yardımcı olursanız sevinirim..

bu olması gerek

eyvallah hocam dünden beri arıyordum çok sağolasın

n8 de calısmadı telefonla uyumlu degıl dıyor yukluyorm ama wıdget ekle dedıgım zaman lıstede goremıyorum

widgetler güzel kurması uzun sürdü biraz ama olsun değdi uğraştığıma hava durumu widgeti hatalı yanlız kurulmuyor orjinal widgetlarada ulaşamıyorum daha teli kapatıp açmadım umarım geri gelirler konuyu açan arkadaşa teşekkürler

yoIcu

Üye
hacksiz çalışırmı?