belle ye ovi farklı bir sorun...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mirza42

Üye
    Konu Sahibi
belle ye ovi farklı bir sorun...
belleye ovi kurulu ancak açtığımda siyah ekran geliyor ve ötesine geçmiyor. ne yapmalıyım?

catdog136

catdog136

Üye
Ovi derken? Mağaza mı sosyal mi haritalar mı?

mirza42

Üye
    Konu Sahibi
mağaza

mirza42

Üye
    Konu Sahibi
burdayım ve ovi mağaza

mirza42

Üye
    Konu Sahibi
çözüm yazmayazaksanız kalabalık yapmayın arkadaşlar. cidden çok önemli bu.

SilentOne

SilentOne

Üye
kurtuluş abini cfwsini dene istersen bellede ozmn kesin çözülür

catdog136

catdog136

Üye
Qt en son sürümünü indirip telefonunuza kurun büyük ihtimal düzelir ama yinede çalışmazsa Mağaza için en kesin çözüm flash işlemidir. Flash dediğimiz telefona o anki sürümünü yeniden yüklemek diyebiliriz. Verileriniz kaybolmaz. Forumda nasıl atılıcağı anlatılmıştır.

mirza42

Üye
    Konu Sahibi
Qt en son sürümünü indirip telefonunuza kurun büyük ihtimal düzelir ama yinede çalışmazsa Mağaza için en kesin çözüm flash işlemidir. Flash dediğimiz telefona o anki sürümünü yeniden yüklemek diyebiliriz. Verileriniz kaybolmaz. Forumda nasıl atılıcağı anlatılmıştır.
tşk dostum. flaş hakkında bilgim epey bir var. tecrübem de var. bikaç belleyi denedim. şimdi madness 2.1 yüklü. buna göre bi çözüm sunabilirsen daha faydalı olur sanırım. ben çözdüm gerçi. güncelleme sonrası sorun oluyodu. ovi suite den güncelledim çözüldü. tekrar teşekkür ederim.

----------Eklendi @ 12:46:02 ---------- Yazıldı @ 12:44:38 ----------

kurtuluş abini cfwsini dene istersen bellede ozmn kesin çözülür
madness 2.1 çok hoş. tek sorun, genel profilinin ismi madness ve nasıl değiştirileceği konusunda hiçbir fikrim yok.

TheMadness

TheMadness

Üye
tşk dostum. flaş hakkında bilgim epey bir var. tecrübem de var. bikaç belleyi denedim. şimdi madness 2.1 yüklü. buna göre bi çözüm sunabilirsen daha faydalı olur sanırım. ben çözdüm gerçi. güncelleme sonrası sorun oluyodu. ovi suite den güncelledim çözüldü. tekrar teşekkür ederim.

----------Eklendi @ 12:46:02 ---------- Yazıldı @ 12:44:38 ----------

madness 2.1 çok hoş. tek sorun, genel profilinin ismi madness ve nasıl değiştirileceği konusunda hiçbir fikrim yok.

Madness+ 1.0 dene. Onda genel yazıyor. http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...30-0609-en-hizli-ve-en-stabil-cfw-588969.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt