Belle wlan sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Belle wlan sorunu
Belle yükledikten sonra Wlan a bağlanmamaya başladı , erişime izin verilmedi diyor . Kendi ayarlarımdanda olmadı . Avea wap gprs ile de bağlanmıyor . Yardım edin

onur027

Üye
[sıze=5]belle yükledikten sonra wlan a bağlanmamaya başladı , erişime izin verilmedi diyor . Kendi ayarlarımdanda olmadı . Avea wap gprs ile de bağlanmıyor . Yardım edin
[/sıze]

aynen arkadaş yaa.n8 belleye geçtik bağlantı sorunları ve kopmalar yaşıyorum..hem wlandan hem gps den.neden kii???whatsapp bile tam işlevini görmüyor.

Konu Sahibi
Ben hiç bağlanamıyorum . Birazdan anna ya tekrar döneceğim , çok berbat bir şey belle

Febris

Üye
sorunlar sızlerden kaynaklı...internete de sorunsuz giriyorum...whatsapp ta sorunsuz

noss_bar

Emekli Yönetici
c6-01 wifi sorunu var ve flv var

[ENGİN]

Üye
bende bu sorunların hiçbiri yok arkadaşlar

Konu Sahibi
Bizde neden var pekii ??

bendede kendi tarayıcısını kullanırken wlan bağlantı var ama işlevi yok vodafone internet sorunsuz çalışıyor

Bendede aynı avea internete girebliyorum fakat wlan la modeme baglanmak istedigimde baglandı yazıyor nete girmiyor fakat tarayıcı web sitesine bağlanamıyor die uyarı veriyor

arkadaşlar bildirim barını yukardan aşağıya indirin ordan wifi ve mobil veriyi açık konuma getirin olay bitmiştir

bi numarasın abicim yaa olay halloldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...