Belle wlan sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
furkitare

furkitare

Üye
    Konu Sahibi
Belle wlan sorunu
Belle yükledikten sonra Wlan a bağlanmamaya başladı , erişime izin verilmedi diyor . Kendi ayarlarımdanda olmadı . Avea wap gprs ile de bağlanmıyor . Yardım edin

onur027

onur027

Üye
[sıze=5]belle yükledikten sonra wlan a bağlanmamaya başladı , erişime izin verilmedi diyor . Kendi ayarlarımdanda olmadı . Avea wap gprs ile de bağlanmıyor . Yardım edin
[/sıze]

aynen arkadaş yaa.n8 belleye geçtik bağlantı sorunları ve kopmalar yaşıyorum..hem wlandan hem gps den.neden kii???whatsapp bile tam işlevini görmüyor.

furkitare

furkitare

Üye
    Konu Sahibi
Ben hiç bağlanamıyorum . Birazdan anna ya tekrar döneceğim , çok berbat bir şey belle

Febris

Febris

Üye
sorunlar sızlerden kaynaklı...internete de sorunsuz giriyorum...whatsapp ta sorunsuz

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
c6-01 wifi sorunu var ve flv var

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bende bu sorunların hiçbiri yok arkadaşlar

furkitare

furkitare

Üye
    Konu Sahibi
Bizde neden var pekii ??

yaren_dede

yaren_dede

Üye
bendede kendi tarayıcısını kullanırken wlan bağlantı var ama işlevi yok vodafone internet sorunsuz çalışıyor

demirtas_48

Üye
Bendede aynı avea internete girebliyorum fakat wlan la modeme baglanmak istedigimde baglandı yazıyor nete girmiyor fakat tarayıcı web sitesine bağlanamıyor die uyarı veriyor

blackbird48

blackbird48

Üye
arkadaşlar bildirim barını yukardan aşağıya indirin ordan wifi ve mobil veriyi açık konuma getirin olay bitmiştir

hüseyin_46

hüseyin_46

Üye
bi numarasın abicim yaa olay halloldu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt