Belle Widget Koleksiyon

Sponsorlu Bağlantılar

blackmamba55

blackmamba55

Üye
Teşekkürler

desdemir

Üye
eline sağlık tşklr

muratay_35

Üye
n8 sertifika hatası veriyo

ciwan__47

ciwan__47

Üye
teşekkürler

muratay_35

Üye
hiç anlamam böyle şeylerden :)))

tunaoruc

Üye
teşekkürler ellerine sağlık çok güzeller

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Arkadaşım telefonum nokia701 hack li de... Widget lerinin hiçbiri açılmıyor... Önce uyumlu değil diyor ilerlettiğinde de güncelleme hatası veriyor... Bunu çözerseniz sevinirim... Bikaç arkadaş sorunu dile getirdi ama ben de getirme gereksinimi duydum... Çözüm bulursan sevinirim...

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım telefonum nokia701 hack li de... Widget lerinin hiçbiri açılmıyor... Önce uyumlu değil diyor ilerlettiğinde de güncelleme hatası veriyor... Bunu çözerseniz sevinirim... Bikaç arkadaş sorunu dile getirdi ama ben de getirme gereksinimi duydum... Çözüm bulursan sevinirim...

Bende öyle bi sorun olmadı ki hiç.. Zaten güncel

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
arkadaşım sen bşka bir telefonda daha dener misin 4 kere uğraştım olmuyo ışte... Telefon hakli herşeyi tamam. Demek ki widdet lerde sorun var...

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım sen bşka bir telefonda daha dener misin 4 kere uğraştım olmuyo ışte... Telefon hakli herşeyi tamam. Demek ki widdet lerde sorun var...
Kardeşim 2 tane c6-01 de denedik çalışıyor ama 701e deneme fırsatım olmadı belkide uyumsuzdur
**widgetleri yüklerken telefon hafızasına yüklediğinden emin misin ???**
**Birde yükledikten sonra telefonu kapatıp açtın mı ???**

mehsell

mehsell

Üye
Bende saatler olmadı ama diğerleri oldu . Çok teşekkür ederim..

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye

Kardeşim 2 tane c6-01 de denedik çalışıyor ama 701e deneme fırsatım olmadı belkide uyumsuzdur
**widgetleri yüklerken telefon hafızasına yüklediğinden emin misin ???**
**Birde yükledikten sonra telefonu kapatıp açtın mı ???**

Evet tel hafızasına da yükledim kapatıp da açtım... 701 de uyumsuzdur o zaman :vur

chaos239

Üye
ya üstadlarım şu c ye kurma olayını bi açarmısınız bana nereye kuracağımı sormadan telefon direk kuruyor e6 belle hackli telefonum bi yardımcı olur please :)

marsoy

marsoy

Üye
tesekkurler

Takipçi Satın Al

Üst Alt