Belle ve Belle Refresh için Tema Efekti Yükleme Resimli Anlatım [Güncelleme: 03.09.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
bununla ilgili nasıl yaparız program nasıl kullanılır yapabilen birisi video yüklese ben c6-01 kullanıyorum themefx 2.0 bileşen hatası verdiği için themefx 1.2 yi kurdum sorunsuz kuruldu ama şimdide programı açıyorum ama efektler kullanılmıyo refesh yüklü olduğu için mi yoksa bi yerde hata mı yapıyorum anlamadım video yüklerseniz çok mutlu olurum saygılar...
video dan bisey anlaşılmaz bence ztn fotoğraflı anlatım var. Gayet de açık. Hala yapamıyorsanız inanın yapabileceğim fazla bşey yok.

nzr_007

Üye
kardeşim ben C6-01 belle refresh telefonumu rahatlıkla hackledim. tema efekti uygulayacam ama yapamıyorum biri lütfen yardım etsin sabahtan beri uğraşıyorum olmadı

- - - Eklendi - - -

kardeşim ben C6-01 belle refresh telefonumu rahatlıkla hackledim. tema efekti uygulayacam ama yapamıyorum biri lütfen yardım etsin sabahtan beri uğraşıyorum olmadı

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

resimlerle gayet açık anlattım tekrar dene ve adımları doğru yaptığına emin ol. Dünyanın en basit şeyi.

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
Supersn

grosmall

grosmall

Üye
Teşekkurler cok güzel olmuş

sedatatt

sedatatt

Üye
usta ben bir türlü yapamadım yüklenemiyor bu yerleşik bir bileşen hatası veriyor ne yapmalıyım?

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
daha önce buna benzer bişey yüklediysen kaldır ve öyle dene. Bu hata bu yüzden oluyor.

sedatatt

sedatatt

Üye
dün yaptım yinede sağol

Üstündağ

Üstündağ

Üye
nasıl yaptınız bende yerleşik hatası alıyorum belle refresh

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
telefonunun hackli olması şart. O yüzdendir. Eğer hackli ise daha önce buna benzer bışey yüklediysen alırsın bu hatayı.

doctorrr

doctorrr

Üye
benimde hackli ve yerleşik bileşen hatası alıyorum yamalar aktif bu arada

POKEM0N

Üye
telefonunun hackli olması şart. O yüzdendir. Eğer hackli ise daha önce buna benzer bışey yüklediysen alırsın bu hatayı.

şu sis dosyalarının açılmış halini paylaşır mısın ? yerleşik bileşen hatası alıp duruyoruz

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
Sis Editör ile dosyayı açabilirsin kardeşim. şu an zamanım yok paylaşamıyorum. ayrıca tel yanımda da deil. herşey onda yüklü

AHMED...

AHMED...

Üye
emeğine sağlık üstad teşekkür ederim

karapardus

Üye
teşekkürler AMA bir türlü n8 bella ya yüklenmedi "yüklenmiyor bu yerleşik bileşen " diyerek ne E ye ne C ye yükleye bildim .sis programı.
telefonum hacklı birçok oyun ve program yükledim sorun olmadı

coolasker54

coolasker54

Üye
v2 ev ekranı geçişi mükemmel ellerine sağlık.

ferhat1983

Üye
belle refresh de yüklenemiyor : yerleşik bileşen hatası alıyorum . REFRESH cıktı artık buna cözüm bulsanız lütfen..acil oyun ve uyqulama atabılıyorum ama effect atamıyorum ne c nede E

lider_46

lider_46

Üye
kardeş effect active pack i yüklerken:yüklenemiyor bu yerleşik bir bileşen diye bir hata veriyor

Üst Alt