Belle ve Belle Refresh için Tema Efekti Yükleme Resimli Anlatım [Güncelleme: 03.09.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

karabay1905

Üye

Dostum zaten öyle bi klasör yok. Effects on e yükle ve efektlerin olduğu effects adlı klasörü e ye kopyala. Temalardan başka bi tema seç tamam.

- - - Eklendi - - -

Peki başka effects eklemek istersek ilk yaptığımızı silmek zorun da mıyız ?

Bu hatayı alıyorsanız ki öyle görünüyo kullandıınız cfw de ya bu mod var ya da hackli değil. Bunun dışında bu hata çıkmaz. E içine herhangi bi effects klasörünü atın bi deneyin. Olmazssa da yapcak bişe varsa ben bilmiyomm. Kendinize iyi bakın..

- - - Eklendi - - -

:rica:

Çok sağol hocam yaptım :D Akıcı bide orjinal effecets den bin kat iyi :D

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın.[/FONT

djfatihcimen

Üye
c6-01 kullanıyorum telefonu hackledim ve herşeyi yaptım sırasıyla ama olmadı neden?

- - - Eklendi - - -

c6-01 kullanıyorum telefonu hackledim ve herşeyi yaptım sırasıyla ama olmadı neden?

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

işlemleri doğru yaptığına eminmisin? Bide effects klasorunu nereye attıgın önemli. X-plore ile tam olarak c yada e içine atmalısın.

zorrbeyy2

zorrbeyy2

Üye
ben denedim olmadı tlf yavaşladı ayrıca bilginize

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi

selim4446

Üye
kardeş sis uzantılı dosyayı yüklerke gücelleme hatası weriyor eden acaba

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
kardeş sis uzantılı dosyayı yüklerke gücelleme hatası weriyor eden acaba

o zaman telefonun hackli deildir. Yada önce den bu modu uygulamıssındır ya da modun uygulandığı bi cfw kullanıyosundur.

sahınsan

Üye
telefonu hacklemeden tema efekti yüklemek mümkünmüdür?

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
pm attm kardeş.

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
konum güncellenmiştir hayırlı olsun

POKEM0N

Üye
cihazı güncelledim 10 mb lık bişi yükledi efekt falan kalmadı herşeyi baştan yapayım dedim dahili bileşen hatası alıyorum sis dosyasında

doctorrr

doctorrr

Üye
teşekürler bu iyi oldu :spr

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
cihazı güncelledim 10 mb lık bişi yükledi efekt falan kalmadı herşeyi baştan yapayım dedim dahili bileşen hatası alıyorum sis dosyasında

kardeşim galiba daha önce efekt kullanmak için buna benzer bi yöntem kullanmışsın ve yedekleme yapmışsın. O yüklenenın bu olma olasıliğı var ve o yüzden bu hata oluyor olabilir. 2. Bi seçenek te hack silinmiş olabilir. Tekrar hackle. Eğer hack yoksa zaten bu hatadan öte geçemezsin.

- - - Eklendi - - -

teşekürler bu iyi oldu :spr

rica ederim.

x4nq.raL1

x4nq.raL1

Üye
c6-01 güncelleştirme hatası

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 güncelleştirme hatası

dostum telı hackliyceksin lütfen konuyu oku hacksiz çalışmadığı yazıyor orda. Eğer hackliyse de buna benzer bişey yüklüdür kaldırmalısın. Yok hackli ama bişey yüklemedim dıyosan o zaman kullandığım yazılımın mod listesine bak. Yazılıma daha önce gömulmüştur. O yüzden hata verir

larten123

larten123

Üye
nasıl kaldıracağım efekti?

- - - Eklendi - - -

nasıl kaldıracağım efekti?

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
bilesen hatasi verdi dosyalari kendim attim olur mu

sari11

Üye
bununla ilgili nasıl yaparız program nasıl kullanılır yapabilen birisi video yüklese ben c6-01 kullanıyorum themefx 2.0 bileşen hatası verdiği için themefx 1.2 yi kurdum sorunsuz kuruldu ama şimdide programı açıyorum ama efektler kullanılmıyo refesh yüklü olduğu için mi yoksa bi yerde hata mı yapıyorum anlamadım video yüklerseniz çok mutlu olurum saygılar...

Üst Alt