Belle ve Belle Refresh için Tema Efekti Yükleme Resimli Anlatım [Güncelleme: 03.09.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

Emil_Ceferli

Üye
guzel.. emege saygi. saolasin kardes... zoom effecti nasil deneyelim peki? effects klasorundeki eskisini silip onu mu yazalim? yoksa ustune mi?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
N8 belle yüklü,sonuç maalesef olumsuz,ama konu analatımı için teşekkürler

germir

germir

Üye
ben bu şekilde randıman alamadım rofs3 ün içine gömdüm nokia cooker ile o şekil sorunsuz oldu

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
guzel.. emege saygi. saolasin kardes... zoom effecti nasil deneyelim peki? effects klasorundeki eskisini silip onu mu yazalim? yoksa ustune mi?

aynen arkadaşım yapman gereken eski klasörü silip yerine istediğin effects klasorunu koymak. bunu yaptıktan sonra ayarlardan temalara girip temanı değiştirmek. temanı değiştirdiğin zaman aktif oluyor. ya da telefonu kapa aç tamamdır.

----------Eklendi @ 14:35:23 ---------- Yazıldı @ 14:32:29 ----------

ben bu şekilde randıman alamadım rofs3 ün içine gömdüm nokia cooker ile o şekil sorunsuz oldu

bu da bi yöntem tabiki ama sende bilirsinki herkes flash atmaz ya da atamaz. tabi işine yaramasına sevindim teşekkür ederim denediğin için.

----------Eklendi @ 14:40:09 ---------- Yazıldı @ 14:35:23 ----------

N8 belle yüklü,sonuç maalesef olumsuz,ama konu analatımı için teşekkürler

hmmm keşke olsaydı üzüldüm. ama mantıken çalışması lazımdı. ama bikac sorum olcak.
1-telefonun hackli miydi?
2-yüklerken ne gibi bi hata aldın

ve bi öneri: eğer istersen rofs3 e gömerek kullanabilirsin galiba ama denemedim aklında olsun

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Bende sorunsuz çalıştı.Gerçekten mükemmel olmuş ellerine sağlık.Özellikle birleştirdiğin dosyalar benim tam aradıklarımdı.701'de çalıştı.(Doğal olarak Belle)

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
Bende sorunsuz çalıştı.Gerçekten mükemmel olmuş ellerine sağlık.Özellikle birleştirdiğin dosyalar benim tam aradıklarımdı.701'de çalıştı.(Doğal olarak Belle)

güzel işine yaramasına sevindim. Tema efektlerini beğenmene de sevindim.(biliyosun ben birleştirdim çok zaman harcadım.emeğime değmiş olması çok mutluluk verici)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bendede çalıştı gayet güzel ellerine sağlık

Blue Night

Blue Night

Üye
zoom gayet güzel eline sağlık.

CRANCK

Üye
nokia 701 de denedim on numara oldu eline sağlık

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
N8 609 sürümlü belle de mükemmel çalıştı teşekkürler :)

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Çok güzel bir efekte önizlemeki effectleri nerden bulabiliriz acaba

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
zaten paylaştığım efekt ön izlemedeki efekt(videodaki efekt) zoom olanı sonradan ekledim onun önizlemesi mevcut değil. Önizleme kendime aittir ben çekip yükledim o videoyu youtube ye

buyur buradan videodaki efekt kardeşim

marsharun

marsharun

Üye
eline sağlık çok güzel bir paylaşım. Bu zoom effecti derken fotoğraflardaki zoom mu? eğer öyleyse adı ne onun sadece onu atmak istiyorum ben. umarım anlatabilmişimdir:)

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
fotoğraftaki zoom derken kastın ne artkadaşım zoom efektini yükleyip bi bak beğenmezsen kaldırabilirsin. konuyu güncelleyecem bi bak istersen

Asteroid9

Asteroid9

Üye
C6-01 bellede süper oldu çok teşekkürler adaşım :) :oke:

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
Konu güncellenmiştir arkadaşlar 09.02.2012

----------Eklendi @ 17:25:56 ---------- Yazıldı @ 17:24:11 ----------

C6-01 bellede süper oldu çok teşekkürler adaşım :) :oke:

rica ederim. İyi, efektli eğlenceli günler

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Kardeş gören gözüne yazan eline Allah Sağlık versin :) Süper oldu tam istediğim gibi Çok Teşekkür Ederim :op: :alkis

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Eline sağlık kardeş orjinal Belle'de çalışıyor. :)

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim bir çok gbi bende aynı dertten muzdariptim bulunca paylaştım. Bildiğim kadarıyla symbian 3 için bulunan tüm efektler konuda var ve hatta fazlası var kendi düzenlediklerimle birlıkte

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
Allah razı olsun kardeşim. Uzun zaman aradım. Ancak senin konu ile yapabildim. :tşk:

Üst Alt