yusuf_bey
Üye
-
Konu Sahibi
-
Allah razı olsun kardeşim. Uzun zaman aradım. Ancak senin konu ile yapabildim.
eyw. Kardeşim biliyormusun birşeyler paylaşmak amacıyla açtığım ilk konu.
Yeni efektler buldukca ekleyeceğim konuyu guncek tutacağım. Haberiniz olsun
klasör halınde olanları pc suıte ıle e ye atıyoruz tamam..fakat sis halınde olan efekt dosyalarını ne sekılde yukleyecez..bilgı verirmisinız acaba...(n8 belle.hacklı.orijinal sürüm)
Bende senin dediğin yöntemle yapabildim teşekkürler. Anladığım kadarıyla efektleri değiştirmek için her seferinde klasördeki dosyaları silip yenilerini atmamız gerekiyor.
arkadaşım tek kelime ile mükemmelsin ... N8 denendi başarılı !!
Çok teşekkür ederim ellerine sağlık kardeşimm bugüne kadar onlarca efekt yükleme anlatım konusu gördüm en basiti bu yaptım oldu)
pc suite flan kullanmana gerek yok arkadaşım yapman gereken telefonuna "Effects on E:/.sis" dosyasını kurmak ve daha sonra istediğin efektlerin bulunduğu "effects" klasorünü klasör halinde olduğu gibi E: nin içerisine klasör halinde at ve telefonu kapat aç (direk ayarlardan başka bi temaya geçsen de olur ama bu daha sağlıklı bi yol) şimdi tema efektlerin etkinleşmiş olacak. Bu işlemleri X-plore ile çok rahat bi şekilde yapabilirsin
----------Eklendi @ 23:22:21 ---------- Yazıldı @ 23:20:00 ----------
aynen kardeşim olayı kapmışsın güle güle kullan.
Benim birleştirdiğim efektlere de bi bak istersen beğeneceğini düşünüyorum....
----------Eklendi @ 23:24:38 ---------- Yazıldı @ 23:22:21 ----------
Eywallah kardeşlerim sağolun güle güle kullanın....
olayı kaptım dostum aynen şöle yaptım programı yükledim xplore ile c telefon hafızası icindeki efect klasürünü e hafıza kartına taşıtım değiştirilsinmi sorusuna evet dedim telefonu kapatım actım ama olmadı tema efektlerinide actım yine eski efectler onda
tabiki olmaz şunları sırayla yap
1-"Effect on E:/" dosyasını telefon hafızasına yükle
2-paylaştığım efekt dosyalarından bi tanesini x-plore ile telefondan aç ve içerisindeki "effects" adlı klasörü telefonunun depo hafızasına yani "E:" içerisine klasör halinde at.
3-ayarlara gir temalara gir temanı değiştir telefonunu kapa aç tamamdır.
Bu kadar basit bişey
Tamam yaptım oldu dostum yalnız senin videoda paylaştığın c7 de hangi efect kullnıyosun ismi ne sölermisin ?
işinize yaradıysa, katkımız olduysa ne mutlu bana
efectler iyi değil kardeşim yükleyen herkes bilyodur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?