Belle Ses Sorunu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrUlutaş

MrUlutaş

Üye
    Konu Sahibi
Belle Ses Sorunu!
arkadaşlar belle yükledim zil seslerinde ve mp3 lerin genel olarak telefon sesinde kısılma oldugunun farkına vardım. Bir başka n8 le denedim yine aynı sorun acaba sizdede aynımı yoksa flash atarken bi yanlışlık yapıyorum ondanmı kaynaklanıyor ?yani ne pr 1.2 deki ne annadaki ses bellede yoq :S

mezoart

mezoart

Üye
Açıkçası bende aynı dertten muzderipim ama farklı versiyondan.Bende Anna'yı yükledikten sonra gerçekleşti bu olay ve üstüne üstlük Opera youtube gibi siteleri açamaz oldu.Video oynatamıyorum operadan ama kendi tarayıcısında oluyor nasılsa :D

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
anna güncellemesinin sorunsuz yüklenmesi için hard format ve soft fortmat şart formattan sonra güncellemek gerekiyor. bende hiçbir sorun yok güncellemeden önce bütün programları kaldırdım şu ansorunsuz çalışıyor bence bi format at tekrar yükle :/

• Beğen
Tepkiler: iatis
MrUlutaş

MrUlutaş

Üye
    Konu Sahibi
anna güncellemesinin sorunsuz yüklenmesi için hard format ve soft fortmat şart formattan sonra güncellemek gerekiyor. bende hiçbir sorun yok güncellemeden önce bütün programları kaldırdım şu ansorunsuz çalışıyor bence bi format at tekrar yükle :/

yok yok sen yanlış anladın sanırım pr 1.2 deyken ve anna yüklediğimde sorun yoktu ses de gayet canlı çıkıyordu belle kurdum sesde bariz bi azalma oldu belle kuran herkesde mi bu şekilde onu öğrenmeye calışıyorum .s

OzGuRKnowN

Üye
Bende Seste bir problem yok iLLaki buglar olucak ama bunlar daha beta

serkanet

Üye
açıkcası banada yükselmiş gibi geldi hele düzenlenebilir ivo777 eko ayarı da tadından yenmiyor pr 1.2 de böyle bi şansımız yoktu ;)

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
açıkcası banada yükselmiş gibi geldi hele düzenlenebilir ivo777 eko ayarı da tadından yenmiyor pr 1.2 de böyle bi şansımız yoktu ;)

kardeş sorun delight bellede malesef .. ivo da o sorun yoktu delight yükledim ses çok kısıldı . belleden vazgeçemediğim için gittim orjinal philips kulaklık aldım .

MrUlutaş

MrUlutaş

Üye
    Konu Sahibi

kardeş sorun delight bellede malesef .. ivo da o sorun yoktu delight yükledim ses çok kısıldı . belleden vazgeçemediğim için gittim orjinal philips kulaklık aldım .

bende ivo777 kullanıyorum bende kısıldı sanki biraz acaba yazılımsal olarak telefondan telefona değişiklikmi gösteriyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...