Belle Refresh yükseltmesi sonrası telefon dili değişti Yardım!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yakamozkurdu

Üye
    Konu Sahibi
Belle Refresh yükseltmesi sonrası telefon dili değişti Yardım!!!
Nedir Bu Nokia'dan çektiğim. Her seferinde güncelleme yapınca telefonumun dili değişti. Son olarak Belle Refresh Güncellemesiyle....

Ustalardan yardım bekliyorum. Saygılarımla.

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Eğer telefonun yurt dışından gelmeyse yazılım güncellediğinde dili değişebilir. Arkadaşımda c6-00 var güncelleme yaptı dili ingilizce oldu ve türkçe yok telefonu yurt dışından gelmişti. Navifirmden türkçe yazılımı indir phonixle yükle

- - - Eklendi - - -

Telefonuda vodafone bayisinden almıştı telefonun sonradan kaçak olduğunu öğrendi :) belki seninkide yurt dışından gelmedir çünkü oviden yazılım yüklediğinde türkçe olması lazım bende güncelledim refreshe ama dil değişmedi :)

Grand63

Grand63

Üye
Ben C6-01 kullanıyorum telefonu hacdan almışalrdı ovi üzerinden güncelledim turkçe dili yoktu o yuzden cvf yukledim düzeldi sen de cvf yap düzelir..
sLeepLe kardeş zaten bayilerin sattıgı telefonlar genellikle dubai malı ustunde arapça yazılar fln oluyor yani adamlar hayrına ucuza satmıyorlar :)

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Ben C6-01 kullanıyorum telefonu hacdan almışalrdı ovi üzerinden güncelledim turkçe dili yoktu o yuzden cvf yukledim düzeldi sen de cvf yap düzelir..
sLeepLe kardeş zaten bayilerin sattıgı telefonlar genellikle dubai malı ustunde arapça yazılar fln oluyor yani adamlar hayrına ucuza satmıyorlar :)
ben allahtan kvk malı aldım rahatım :) arkadaşın ki kaçakmış işte sonradan öğrendi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt