Belle Refresh konusu yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
benim nokiia suit indirmeyi yarıda bırakıyor.181 mb kala indirme duruyor belli bir süre geçince hata veriyor

Nokia Suite iniz 3.4 versiyon mu?
Değil ise bu linkten Nokia Suite installer ı yükleyip son versiyonu yükleyebilirsiniz.

Eğer 3.4 versiyon ile bu sorunu yaşıyorsanız kaldırıp tekrar yeni versiyonu yükleyiniz. İnternet bağlantısı sorununuz yok ise bu şekilde düzelmesi gerekir.

0386

Üye
c7 ye hard format attım refresh yukledım ama office falan yüklenmiyor neden olabilir cvp veririmisiniz tüm silip geri yüklememe rağman olmadı.....!!!!!!!!!!!! =(=(=(=(=(=( güncellemeyle gelen programlar ovi falan gelmiyor neden boyle oluyoooooo?????????????

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
flash atmayı biliyorsan flashla bence

0386

Üye
[ENGİN];5200167' Alıntı:
flash atmayı biliyorsan flashla bence
nasıl olacak soylermisin ????? tekrar bellei yüklesem düzelir nasıl yüklerim bi yardımcı olun....

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yeniden yüklemende sakınca yok ama silinen uygulamalar yüklenmeyebilir.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
c7 ye hard format attım refresh yukledım ama office falan yüklenmiyor neden olabilir cvp veririmisiniz tüm silip geri yüklememe rağman olmadı.....!!!!!!!!!!!! =(=(=(=(=(=( güncellemeyle gelen programlar ovi falan gelmiyor neden boyle oluyoooooo?????????????

Pc den Nokia Suite ile güncelleme bölümüne girin ve "yazılımı yeniden yükle" yi seçin. Mağaza, haritalar gibi uygulamalar tekrar yüklenecektir.

0386

Üye

Pc den Nokia Suite ile güncelleme bölümüne girin ve "yazılımı yeniden yükle" yi seçin. Mağaza, haritalar gibi uygulamalar tekrar yüklenecektir.
öyle yapıyorum ama yinede yüklenmiyor normalde telefon hafızasında belle diye klasör oluşması gerekiyor ama oluşmuyor kaç defa formatladım yükledim olmadı neden acabaaaa

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
öyle yapıyorum ama yinede yüklenmiyor normalde telefon hafızasında belle diye klasör oluşması gerekiyor ama oluşmuyor kaç defa formatladım yükledim olmadı neden acabaaaa

Telefon hafızasında "Belle" adında bir klasöre hiç rastlamadım. Sizin kendi yaptığınız bir klasör olabilir mi o?

0386

Üye

Telefon hafızasında "Belle" adında bir klasöre hiç rastlamadım. Sizin kendi yaptığınız bir klasör olabilir mi o?
yoook kendim yapmadım bi de neden olmuyo acaba neden mağaza haritalar ve diğer uygulamalar gelmıyoo anlamıyorumm!!!!!!

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
mağazayı betalabs'tan Qml store client'i yukleyerek kurabilirsin haritalar da forumda ve mağaza da mevcut

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
yoook kendim yapmadım bi de neden olmuyo acaba neden mağaza haritalar ve diğer uygulamalar gelmıyoo anlamıyorumm!!!!!!

Nokia Suite'te güncelleme kısmında resimde görülen yeri tıklarsanız yazılımınız tekrar yüklenir.

Ekli dosyalar

0386

Üye

Nokia Suite'te güncelleme kısmında resimde görülen yeri tıklarsanız yazılımınız tekrar yüklenir.
tamam bunu bende biliyorum ama bn belle yi kurup sonra refresh'ı kurmak ıstıyorum şimdi refresh kurulu yanı belleye donmek ıstıyorum

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
flash at o halde refresh'i kaldırıp belleyi yükleyemezsin

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
tamam bunu bende biliyorum ama bn belle yi kurup sonra refresh'ı kurmak ıstıyorum şimdi refresh kurulu yanı belleye donmek ıstıyorum

Yukarıda eklediğim resim temsilidir. Kendi cihazım şuan Belle versiyonda olduğundan bendeki sürüm numarası 111.030.0609 olarak görünmektedir. Sizde ise sürüm numarası daha yüksek olan 111.040.1511 "Belle Refresh" mevcut. Aynı ekranda "yeniden yükle" seçeneğinde cihazınıza tüm yazılımı tekrar kuracaktır.

0386

Üye
yaaaa iyi diyosunuzda nasıl yapacağımı söylesenız yapacam bılmıyorum nasıl yapacağımı flash nasıl atılır yada refresh nasıl kaldırılır belle nasıl kurulur bilmiyorum sizden sadece bana belle şöyle kurulur diye yol göstermenizi istiyorum istediğim sadece bu kadar????????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt