Belle Refresh konusu yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doquqan5

doquqan5

Üye
    Konu Sahibi
Belle Refresh konusu yardım!
Başka konuların linkini vermeyin lütfen yardım edin.....

Belle refresh c6-01 telefonuma çıktı güncellemelerde gözüküyo ama bunu yüklersem uygulamalar felan silinirmi veya bilgiler silinmeden refresh yükleyebilirmiyiz

anadolumm

Üye
ben telefon üzerinden güncelledim. uygulamalar falan silinmedi herşey yerli yerinde :)

doquqan5

doquqan5

Üye
    Konu Sahibi
hack kalkmışmı ve uygulamalarda bozukluk varmı bide yüklerken otomatik kendisi yükleyip bitiriyomu yoksa sorular soruyomu

msy2017

msy2017

Üye
telefon üzerinden yüklersen silinmiyormuş ama hack filan varsa sıkıntı çıkarıyormuş.c6-01'e soft format atıp yükledim.

doquqan5

doquqan5

Üye
    Konu Sahibi
mesela nereye yüklesin diye felan sorarsa ne diyim

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Suite'ten veya cihazdan güncelliceksen bilgilerin silinmez. Sen genede mümkünse tel hafızasının yedeğini al derim ben.

doquqan5

doquqan5

Üye
    Konu Sahibi
soft formatta telefondan bişey siliniyomu

doquqan5

doquqan5

Üye
    Konu Sahibi
Nereye yüklesin diye sormaz, fwnin yeri C'dir.

- - - Eklendi - - -

Soft format telefon hafızasını siler, kendi dosyaları hariç kullanıcıya ait ne varsa temizler.

Peki uygulama ve oyunlarda silinirmi

anadolumm

Üye
hack kalkmışmı ve uygulamalarda bozukluk varmı bide yüklerken otomatik kendisi yükleyip bitiriyomu yoksa sorular soruyomu

kendisi güncelleyip bitiriyor. uygulamalarda henüz bi bozukluğa rastlamadım herşey çalışıyor. ben telefonu hacksiz kullanıyorum, o yüzden hack konusunda bilgim yok :)

doquqan5

doquqan5

Üye
    Konu Sahibi
00Ben soft attım ama hafıza kartındaki uygulamalar menüde yok yardım edin suite'ye de bağlanmıyo :/

___kaptan___

___kaptan___

Üye
ben telefon üzerinden güncelledim. uygulamalar falan silinmedi herşey yerli yerinde :)

Telefon üzerinden güncelledim derken? bende Nokia E7-00 var güncellemeler kısmından Belle Refresh'e güncelleyebilir miyim yani?

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Peki uygulama ve oyunlarda silinirmi

C'ye yüklenen uygulamalar silinir, E'ye yüklenen uygulamaların hepsi olmasa bile bazılarını yeniden yüklemen gerekir. Kayıt defteri tutulduğu için yeniden kayda girmesi gerekir.

doquqan5

doquqan5

Üye
    Konu Sahibi
C'ye yüklenen uygulamalar silinir, E'ye yüklenen uygulamaların hepsi olmasa bile bazılarını yeniden yüklemen gerekir. Kayıt defteri tutulduğu için yeniden kayda girmesi gerekir.

Çok teşekkür ederim şimdi soft bitti ve uygulamaları kendisi baştan yüklüyo...

Uygulamalar gelince bide suiteden yedekleri geri yüklicem sonrada refresh'i :)

anadolumm

Üye
Telefon üzerinden güncelledim derken? bende Nokia E7-00 var güncellemeler kısmından Belle Refresh'e güncelleyebilir miyim yani?

evet ben oradan güncelledim. Güncellemeleri kontrol ettiğinde "Gelişmiş Yazılım" yazar. 11 MB'lık bir güncelleme :)

uğur e

uğur e

Üye
c7 de güncellemeye bktm guncelleme yok diyor?

___kaptan___

___kaptan___

Üye
evet ben oradan güncelledim. Güncellemeleri kontrol ettiğinde "Gelişmiş Yazılım" yazar. 11 MB'lık bir güncelleme :)

Cidden miii? Ben güncelleme geldi diyince hani Anna-Belle gibi birşey zannettim PC ile olacak zannediyordum sizde telefondan yaptım diyince aklım karıştı, yani güncellemeleri kontrol edip oradan güncelleyebilirz dmi? Birde cihazda uygulama oyun aya vb değişip siliniyor mu?

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
Hack dışında hiçbirşey gitmiyor dostum :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt