belle refresh hackle ilgili

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fener331

Üye
    Konu Sahibi
belle refresh hackle ilgili
merhabalar benim tel c6-01. Belle refresh hack yapmıştım. Telefonun üst kısmı açıldı garantisi bitmeden bi gösteriyim diyorum ama biliyorsunuz ki hileli telefon garanti dışı kalıyo. O yüzden hard format attım ama widget yüklemiştim. X plore ile format sonrası z:/ resource/apps klasörüne baktım avkon.mif ...clock diye dosyalar var silmeye kalktm silinmedi bunlardan nasıl kurtulabilirim yardım edin lütfen

asigsasi

asigsasi

Üye
z deki dosyalar orjinal dir silemezsin korkacak birşey yok gönder garantiye sorun olmaz

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​çok sorun ediyorsan nokia suite ile orjinal yazılım yükle öyle ver garantiye

fener331

Üye
    Konu Sahibi
​çok sorun ediyorsan nokia suite ile orjinal yazılım yükle öyle ver garantiye

sağolun, inşallah bi sorun olmaz , ama onlardan hard format atmalarını ve yazılımı tekrar yüklemelerini, yazılımı kontrol etmelerini ve bi kaç şey daha istiycem. Sizce anlarlarmı hack yapıldğnı, sonuçta widget dosyaları var internete avkon yazsa adam anlar yani

- - - Eklendi - - -

bir de hard format sonrası yüklediğim widget lar neden silinmiyo , kaldıramazmym onları

asigsasi

asigsasi

Üye
bilgilerini yedekle sonra c ve e hafızasını biçimlendir ve arkasından soft format at ne var ne yok gider

fener331

Üye
    Konu Sahibi
anladım ama biçimlendiricince her şey gitmiş olmazmı. sistem dosyalarına bi şey olur mu yani?

- - - Eklendi - - -

bilgilerini yedekle sonra c ve e hafızasını biçimlendir ve arkasından soft format at ne var ne yok gider

sistem dosyalarında bi sorun olmaz mi yani biçimlendirince yazılımı tekrar yüklemem gerekir mi

- - - Eklendi - - -

bi soru daha c yi nerden nasıl biçimlendırcem

Pringles

Pringles

Üye
en iyisi navifirmplus_1.7 ile orjinal dosyalarını indir ve flas at gitsin :oke:

asigsasi

asigsasi

Üye
hiçbir sıkıntı olmaz korkma birşey olmaz

Esendağlı

Esendağlı

Üye
anladım ama biçimlendiricince her şey gitmiş olmazmı. sistem dosyalarına bi şey olur mu yani?

- - - Eklendi - - -

sistem dosyalarında bi sorun olmaz mi yani biçimlendirince yazılımı tekrar yüklemem gerekir mi

- - - Eklendi - - -

bi soru daha c yi nerden nasıl biçimlendırcem
C yi biçimlendirmenin yolu da format atmaktır:)

asigsasi

asigsasi

Üye
*#7370# yap yeter

Anil-D

Anil-D

Üye
abi aynısı bnada oldu naptım blynmu hafıza kartını cıkardım telefonu orjinal haline yani fabrika ayarlarna duzeldi sizde olurmu blmem birde hafıza kartına pc de bicimlendirip taktım

asigsasi

asigsasi

Üye
sen telefonu garantiye üst kısım açıldığı için vermiyecekmisin hard format at ver te flash atmalarını da iste

fener331

Üye
    Konu Sahibi
teşekkûrler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt