Belle refresh güncelleme sonrası sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dücane

dücane

Üye
    Konu Sahibi
Belle refresh güncelleme sonrası sorun
arkadaslar, su telefonumu belle refresh´e güncelledim, güncellemez olaydim, en basta widgetler orjinal halini aldi, modlanmis widgetler yüklemeye kalkinca, telefon kabul etmiyor, önceleri yüklü olanlari telefon ayarlarindan kaldirabiliyordum, ama ordada görünmüyorlarki, ne yapmaliyim simdi...bu bir

ikinci olay su, telefona base package theme effect yükleyemiyorum, olmuyor, bunuda kabul etmiyor, nasil tema yükleyecegim ben buna simdi

ücüncüsü su, text saatini kullaniyordum, simdiki gelen text saat ise ingilize dilinde, baska dilli saati yükletmiyor

simdi ben ne yapacagim, lütfen bilen birisi yardim etsin

codblackops2

codblackops2

Üye
Soft format at , olmazsa hard format at, o da olmazsa yazılımı tekrardan yükle.

catdog136

catdog136

Üye
Hackli sürüm mü yüklediniz?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hack'i kaldırsaydın keşke

yaren_dede

yaren_dede

Üye
arkadaslar, su telefonumu belle refresh´e güncelledim, güncellemez olaydim, en basta widgetler orjinal halini aldi, modlanmis widgetler yüklemeye kalkinca, telefon kabul etmiyor, önceleri yüklü olanlari telefon ayarlarindan kaldirabiliyordum, ama ordada görünmüyorlarki, ne yapmaliyim simdi...bu bir

ikinci olay su, telefona base package theme effect yükleyemiyorum, olmuyor, bunuda kabul etmiyor, nasil tema yükleyecegim ben buna simdi

ücüncüsü su, text saatini kullaniyordum, simdiki gelen text saat ise ingilize dilinde, baska dilli saati yükletmiyor

simdi ben ne yapacagim, lütfen bilen birisi yardim etsin

arkadaşım mod bölümüne gir joslohg modu uygula sonra istediğin widgeti değiştir yani o konuda sorun yok silmen gerekmiyor widgetlari
(takıldığın yer olursa yardımcı olurum)

tema efekti altta verdiğim yolla yap çözüme ulaşırsın büyük olasılıkla
zipten çıkan dosyaları ana dizine at restart yap

Ekli dosyalar

Feyzalstyle

Feyzalstyle

Üye

arkadaşım mod bölümüne gir joslohg modu uygula sonra istediğin widgeti değiştir yani o konuda sorun yok silmen gerekmiyor widgetlari
(takıldığın yer olursa yardımcı olurum)

tema efekti altta verdiğim yolla yap çözüme ulaşırsın büyük olasılıkla
zipten çıkan dosyaları ana dizine at restart yap

bendede aynı problem oldu kardeşim ama malesef olmuyor teli mauel kırmıştım ama şuanda içbir uygulamayı yükleyemiyorum rompatcher+ sorunsuz çalışıyor gibi gözüküyor ama malesef :( çözümü ne olabilir acep
bu arada c ye erişimim var dosya falan kopyalanıyor ne iş çözemedim :(

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
bendede aynı problem oldu kardeşim ama malesef olmuyor teli mauel kırmıştım ama şuanda içbir uygulamayı yükleyemiyorum rompatcher+ sorunsuz çalışıyor gibi gözüküyor ama malesef :( çözümü ne olabilir acep
bu arada c ye erişimim var dosya falan kopyalanıyor ne iş çözemedim :(

belliki hack işlemi başarısız olmuş, öncelikle alttaki linke tıkla ve telefonunu hackle sorunun çözülecektir

http://www.maxicep.com/s-3-sistem-modlama/maxihack-belle-refresh-hack-by-symbianhacker-avkon2-ve-tema-efekti-yapimi-burada-688011.html

ariftoprock

Üye
Refresh güncellemesi mahfetti ortalığı. Bende flash atmadan hacklemiştim telefonu(n8). On numara tema efektlerim vardı, hızlandırmıştı da telefonu. Bu güncelleme geldi efektlerimin hiçbirini kullanamaz oldum. Ayrıca hack dosyalarını telefondan kaldırıp tekrar yükleyerek kurayım dedim ama maalesef telefon yemiyor norton numarasını.Hackleyemediğim için sertifika hatası veriyor. Flash atarak hacklesem diyorum ama flash olayınında geleceğine güvenmiyorum. Bir kaç kez yaptım ama telefon kapanıp açılmama problemi yaşattı. Şu manuel hackleme olayını çözen olursa yardımlarınıza muhtacım, zira telefon bu haliyle çok yavaş ve sıkıcı.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Refresh güncellemesi mahfetti ortalığı. Bende flash atmadan hacklemiştim telefonu(n8). On numara tema efektlerim vardı, hızlandırmıştı da telefonu. Bu güncelleme geldi efektlerimin hiçbirini kullanamaz oldum. Ayrıca hack dosyalarını telefondan kaldırıp tekrar yükleyerek kurayım dedim ama maalesef telefon yemiyor norton numarasını.Hackleyemediğim için sertifika hatası veriyor. Flash atarak hacklesem diyorum ama flash olayınında geleceğine güvenmiyorum. Bir kaç kez yaptım ama telefon kapanıp açılmama problemi yaşattı. Şu manuel hackleme olayını çözen olursa yardımlarınıza muhtacım, zira telefon bu haliyle çok yavaş ve sıkıcı.

telefonuna soft format at, hafıza kartınıda şekillendir telefon temizlensin güzelce...
sonra hack işlemlerini tekrar yap sorunsuz yapabilirsin illede flash atacaksınız diye bir kural yok ve üstte verdiğim linkte bütün modlar var sorunsuz yapabilirsiniz yani refresh in bir eksiği yok sorun sizin hack işlemini yapamamanızdan kaynaklanıyor

Feyzalstyle

Feyzalstyle

Üye
şu menu effect i yapamadım başka yapamayan varmı her yolu denedim yok

ariftoprock

Üye
telefon hacklenmiyor, herşeyi yapmama rağmen. nortonu yüklüyorum bi bakıyorum zaten add to auto aktif. e sürücüsünü biçimlendirdim, soft format attım, ne kadar yüklü programım varsa hepsi gitti ama telefon hacklenmedi gitti. sinirimden ölecem neredeyse. x.plore yüklemeye çalışıyorum, hackleyemediğimiz için sertifika problemi yaratıyor. çıldırmak üzereyim. aha oluyo galiba :))

- - - Eklendi - - -

telefon hacklendi ama theme fx tema efektleri çalışmadı :). sizin efektleri deneyeceğim artık

hizan

hizan

Üye
arkadaşlar hack konusunda en iyi hack flash atarak haclemedir.

norton oluyor ama telefona format attığınızda norton hack kalkıyor.

birde tel hacklenmiyor diye yazıyorsunuz .

siz önce dikkatlice yazılanları okur iseniz istediğiniz Olur telefon hacklenir.

ama anladığım kadarı ile sizler uğraşmak istemiyorsunuz telefon kendiliğinden hacklensin istiyorsunuz.

biraz daha dikkat etseniz çok kolay olduğunu anlayacaksınız.

yazılım yükleyemeyen arkadaşlar bana özelden pm atsın ben yardımcı olurum.

Feyzalstyle

Feyzalstyle

Üye
arkadaşlar hack konusunda en iyi hack flash atarak haclemedir.

norton oluyor ama telefona format attığınızda norton hack kalkıyor.

birde tel hacklenmiyor diye yazıyorsunuz .

siz önce dikkatlice yazılanları okur iseniz istediğiniz lur telefon hacklenir.

ama anladığım kadarı ile sizler uğraşmak istemiyorsunuz telefon kendiliğindenh hacklensin istiyorsunuz.

biraz daha dikkat etseniz çok kolay olduğunu anlayacaksınız.

yazılım yükleyemeyen arkadaşlar bana özelden pm atsın ben yardımcı olurum.

telefon kendiliğinden hacklemedi ben telefonu heckledim zaten tema effeckti olmadı dedim boyle yararı olmayacak mesajlar yazmayın.....:angry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt